Mi az a LeanCenter V.I.P Tagság?

LeanCenter VIP;

A VIP Tagságot azzal a céllal hoztuk létre, hogy közösséget építsünk olyan – a folyamatos fejlesztés iránt érdeklődő és elkötelezett – kollégákkal, szakemberekkel és szervezetekkel, akik számára fontos az egymástól tanulás és tudásmegosztás! A VIP Tagság fő célja is ez: Tudást, Információt és Tapasztalatot átadni a Tagok számára több szinten.

A VIP Tagság előnyeit kiválóan ki tudják használni kkv-k és multinacionális cégek egyaránt.

 

Milyen előnyök járnak a V.I.P. Tagsággal?

Az alap regisztrációhoz képest, az alábbi lehetőségek nyílnak meg a VIP Tagsághoz csatlakozók számára azonnal:

1.) Hozzáférést biztosítunk az eddigi konferenciák összes publikus online előadásanyagához, és minden szakmai prezentációhoz (több, mint 1000 oldalban). Természetesen a VIP Tagsági idő alatt a jövőbeni konferenciák publikus előadásanyagait is automatikusan eljuttatjuk. Ezek az előadásanyagok a LeanCenter-es prezentációkon felül, neves, többnyire multinacionális nagyvállalatok felsővezetőitől és lean szakembereitől származnak, akik az előadásaikban sok éves tapasztalataikat mutatják be rengeteg gyakorlati példával tarkítva.

2.) Támogatva a folyamatos tanulást, minden hónapban küldünk egy szakmai anyagot különféle témakörökben, melyek egyben inspiratívak, elgondolkodtatók és informatívak is. A következő 12 téma címekben:

 • A félreértett lean management.
 • Layout stratégiák avagy hogyan érdemes és kell kialakítani az új elrendezést?
 • TPM alapok, avagy hogyan álljunk neki építkezni?
 • Hogyan vegyem rá az embereket a változásra?
 • Amit az emberi motivációról tudni kell!
 • Irányelvek a jól működő javaslati rendszerekhez.
 • Veszteségvadászatok.
 • Lopjunk időt az átállásra!
 • Gondolkozz rendszerben!
 • Mutatószámok és ami mögöttük van.
 • Irodai értékteremtés.
 • Mi kell ahhoz, hogy a lean utazás cool-TÚRA legyen?

3.) Elküldünk egy részletes SMED tanulmányt is, melyből sok minden kiderül a hatékony átállási folyamatokról! FIGYELEM! Ez a tanulmány nem pusztán egy kis olvasmány, hanem felér egy 3 napos gyakorlati SMED képzéssel!

LeanCenter VIP;

4.) Minden hónapban elküldjük a hónap Jobbító Javaslatát, rendszeres ötleteket, inspirációkat a napi munkához és a folyamatok fejlesztéséhez.

5.) Hozzáférést biztosítunk minden (folyamatosan bővülő) lean segédlethez, táblázathoz, kalkulációhoz, tengernyi nyomtatvány mintához, melyek a napi rutin során azonnal alkalmazhatók.

6.) 20% kedvezményt írunk jóvá a konferenciák részvételi díjából, a cég alkalmazottai számára. Eddigi konferenciák képekben, beszámolókkal itt elérhetők kattints ide >>

7.) Ugyanezt a 20% kedvezményt biztosítjuk VIP Tagjaink számára kihelyezett képzéseken is.

8.) Rapid konzultációnk VIP Tagként 50%-os kedvezménnyel igényelhető egy alkalommal.

 

 

De ha ez még nem lenne elég:

9.) Van egy MEGLEPETÉS AJÁNDÉKUNK is! Mivel ajándék, így hát teljesen INGYENES! Tagjaink számára részvételi lehetőséget biztosítunk Magyarország első online Lean-Hatékonyságfejlesztési programján, mely egy 91 napos, 10 lépcsős, több mint 100 oldalnyi elméleti és gyakorlati interaktív képzési anyagot jelent. Ez a program körülbelül 15 tanácsadói nappal egyenértékű szakmai tudásanyagot, útmutatót és vizsgafeladatokat is tartalmaz. Merthogy, az elvégzése után a Lean Management Akadémia HATÉKONYSÁGFEJLESZTŐ TANUSÍTVÁNYA is megszerezhető akár! Ez az anyag VIP Tagoknak jár!

LeanCenter VIP
 

 

"Már az első fejezetben olvastam egy kulcs gondolatot – „minden összefügg”. Igen, ez így van. Ezért is ajánlom ezt a programot, mivel az olvasó egy logikus gondolatsort és támogatást kap ahhoz, hogy ezen összefüggéseket milyen sorrendben és milyen módszerekkel, eszközökkel lehet felgöngyölíteni, egyszerűsíteni, avagy hatékonyabbá tenni. Röviden, ez a sorozat támogatást ad ahhoz, hogy ha már egyszer energiát (időt, pénzt…) kell befektessek a cégembe, akkor azt racionálisan, optimálisan és ami a legfontosabb, a megfelelő sorrendben tegyem. Az egész sorozat kimondva, kimondatlanul arra bíztatja és bátorítja az olvasót, hogy ne csak a cégéBEN, hanem a cégéN, dolgozzon. Mivel sokunk igazából csak az előbbit csinálja nap mint nap, (csináljuk, amihez értünk, ami a feladatunk: a könyvelő könyvel, az esztergályos meg esztergál), szerintem roppant fontos, hogy az utóbbi megvalósításában segítséget kapjunk. Ezt a segítséget, támogatást adja meg nekünk a LeanCenter fejezetekre bontva." - Illyés Péter, IQ Kecskemét Ipari Kutató Kft, Ügyvezető igazgató

 

 

Miért pont a LeanCenter?

2006-ban Magyarország első lean szakmai közösségeként jöttünk létre. Ez idáig mi is hosszú utat jártunk be, fejlődtünk, fejlesztettünk, tevékenységet fókuszáltunk, de mint szakmai közösség ma is az egyik legmeghatározóbb szereplők vagyunk a piacon. A szakmai hitelességünkről senkit nem célunk meggyőzni, inkább arra buzdítunk mindenkit, hogy erről győződjön meg személyesen ő maga!

LeanCenter_referencia

A mai rohanó világban a piacon való versenyképesség érdekében lépést kell tartani a konkurenciával, sőt, túl kell szárnyalni azt. Modernizáció … Innováció … Szakmai tudás … E három fogalom elengedhetetlen velejárója egy sikeres vállalkozás működésének. Hogy cégünknél mindez megvalósulhasson, a LeanCenter volt segítségünkre. Kiemelkedő szaktudásukra, tapasztalatukra, naprakészségükre mindig számíthattunk. Az együttműködés sikerességéhez hozzájárult az is, hogy a LeanCenter munkatársai rugalmasak, közvetlenek, és ami nagy fontos, megbízhatóak. A két cég közti kapcsolat szinte barátinak mondható. Maximális elégedettségünk az általuk nyújtott szolgáltatás pontosságának és precizitásának, valamint a vállalatunkhoz való teljes mértékű alkalmazkodásnak is köszönhető. Hozzáállásuk mindenkor ügyfélközpontú, így reméljük, hogy a jövőben is sokáig dolgozhatunk együtt.” - Bock Hungária Kft, Stallmeiszter Csaba, ügyvezető igazgató

 

 "A képzés vezetője kellően tapasztalt ahhoz, hogy tudásával gyarapítsa a hallgatók ismereteit. Informatív, előre visz a munkámban. Nem egyszerűen arról van szó, hogy szakszerűen összefoglalja szaknyelven a már mindenki birtokában lévő ismereteket, hanem valódi értéket és többlet tudást képvisel. Mindenkinek ajánlom, aki rendszerben és rendezetten szeretne dolgozni, racionalizálva a folyamatait, minimalizálva veszteségeit." - Linamar Hungary Zrt., Molnár Csaba

 

„The LeanCenter HU with László Tömpe provided a 3 day lean basic training from May 12-14 at Mercedes-Benz Manufacturing Hungary. Main focus of the training was to give an overview over the development of lean manufacturing and the most important lean tools. The training was supported by shopfloor exercises at the Mercedes site. The training was very successful and gave all internal and external participants a great insight into LEAN. I personally would like to thank László Tömpe for providing a highly passionate lean training at our site. László was able to show a deep knowledge and experience in lean manufacturing and as well he convinced with great lean examples from the industrial practice. He is a lean professional with very good communication and training skills and also was able to transfer the lean principles to companies daily business. Since it was the third lean event we successfully conducted our partnership is smoothly growing. We are highly recommending László Tömpe and LeanCenter HU.” - Christoph Disch, Manager MPS-Office, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary

 

És pár dolog még rólunk számokban:

Az elmúlt több, mint 11 évben 100-nál is több cég folyamatait elemeztük és fejlesztettük.
Képzéseinken több, mint 2300 fő vett már részt.
Több, mint 21.000 oldalnyi képzési anyagot állítottunk már össze.
Tanácsadási programjainkkal több, mint 300.000 millió forintnyi megtakarítást értünk már el Megbízóinknál.

 

 

Hogyan lehet csatlakozni a V.I.P Tagsághoz és mennyibe kerül?


Nézzük először, hogy pénzben kifejezve mit adunk mi a VIP Tagságban most? Ha csak a jelenlegi Hatékonyságfejlesztési programot vesszük alapul, mely felér kb. 15 tanácsadói nappal, akkor legalább 3.600.000 Ft-ról beszélünk. Ehhez hozzájönnek a konferencia-, képzési- és tanácsadási kedvezmények + a tudástárak, 4.000.000 Ft felé járunk.

De a Tagság nem kerül ennyibe, sőt!

Nem kerül még a felébe sem, de még a negyedébe sem, hanem csupán a fenti eszmei érték 2%-ába.

Ez megéri nem? A válasz bizonyára: igen!

KKV-nak, multinacionális cégeknek egyaránt!

Nem úgy, mint nekünk, akiknek ebből semmi különösebb anyagi haszna nem származik, sőt! Akkor miért adjuk ilyen olcsón, számunkra szinte ráfizetéssel?

Pusztán azért, mert csak válogatott, elkötelezett Ügyfelekkel szeretnénk együtt lenni, együtt gondolkodni és együtt is dolgozni. Olyanokkal, akik valóban komolyan veszik a fejlődést. Úgy akarnak fejlődni, hogy azt nem csak mondják, de csinálják is és valóban meg is teszik az első lépéseket. Mi megtettük az első lépést ezzel a kedvező felajánlással. A következő lépés a Tagságba való csatlakozás! A csatlakozott VIP Tagok számunkra az elkötelezett és tudatos Ügyfeleket jelentik, akikkel nagy örömmel ÉPÍTÜNK SZAKMAI KÖZÖSSÉGET a jövőben és akiknek teljes odaadással igyekszünk támogatást is nyújtani, tudást és tapasztalatot átadni.

Ez a valódi érték számunkra, és ez az, amiért nekünk ez megéri!

Mivel a VIP Tagsággal szinte minden azonnal jár, így azt, csak egyszeri, éves díjban lehet utalni.

 

A VIP Tagság díja 1 évre: 80.000 Ft + ÁFA

 

Aki úgy dönt, mégsem csatlakozik a VIP Tagsághoz, az alábbi lehetőségeket veszíti tehát el:

1. Nem lesz lehetősége hozzáférni az eddigi és jövőbeni konferenciák publikus prezentációs anyagaihoz (1000+ oldal!).
2. Nem részesül abban az élményben, hogy elolvashassa a havi egy inspiratív és informatív írásunkat, mellyel szakmailag is épülhetne.
3. Nem fog hozzáférni a lean segédletekhez, táblázatokhoz, kalkulációkhoz, számításokhoz, tengernyi nyomtatvány mintához, amik nagyban megkönnyíthetnék a napi munkát.
4. Nem szerzi meg a SMED tanulmányt sem, melyben egy 3 napos SMED képzési anyagnak megfelelő információ birtokába juthatna.
5. Nem jut hozzá havonta a hónap Jobbító Javaslatához.
6. Nem tudja érvényesíteni a 20%-os kedvezményt munkavállalói számára sem a konferenciákon sem a kihelyezett képzéseken.
7. Nem tudja a rapid konzultációt sem 50%-on igényelni.

 

De ami a legrosszabb, hogy nem fog tudni részt venni a 91 napos hatékonyságfejlesztési programon, melyen 15 tanácsadói napnak megfelelő információt osztanánk meg és ahol TANÚSÍTVÁNY is szerezhető lenne!

Ez a lemaradt Tagok 7+1 vesztesége!

Ugye, hiba lenne ennyi mindent elveszíteni? 

Regisztráció itt egyszerűen és gyorsan, az alábbi űrlap kitöltésével!

 
 

* Általános Szerződési Feltételek >>

 

 

Rólunk mondták

 • A Wescast Hungary Autóipari Zrt. egy újabb mérföldkőhöz érkezett. Egyrészt az autóipar a válságból való kilábalása után, - erőteljes növekedési pályához ért - másrészt az autók kipufogógáz károsanyag-kibocsátásának az állandó csökkentésére, egyre újabb anyagokat kell kikísérletezni. Ezek az új anyagok egyre nagyobb számban jelennek meg a hagyományos anyagok mellett. A megnövekvő darabszám igények, és a megnövekedett komplexitás már új irányítási módszereket és berendezéseket, gyakran új munkamódszereket is megkövetelnek.
  Meghoztuk a döntést, hogy nem részenként, hanem teljes keresztmetszetében átvilágítjuk, az öntödei üzemet felmérjük, hol tartunk. Meghatározzuk a jövőképet, ahová el akarunk jutni. Ehhez kértük a LeanCenter segítségét. Ennek az együttműködésnek az eredményeképpen felmértük a kapacitásainkat, meghatároztuk a gyengeségeinket, felmértük a kockázatokat, meghatároztuk a jövőképet és az akciókat. Ezért ezúton is szeretnék köszönetet mondani a LeanCenter munkatársainak a segítőkészségéért, a rugalmasságáért - baráti légkörért - amivel segítették a munkánkat. Jelenleg a műszaki fejlesztések végrehajtásához szükséges specifikációk készítése folyik.

  Várakozással nézek elé, hogy folytassuk az együttműködést az új módszerek bevezetésénél, és az egyéb jövőbeni fejlesztéseink kapcsán.

  Wescast Hungary Autóipari Zrt. - Dobán Ferenc, Fejlesztési vezető

 • Nagyon hasznosnak találtuk a lean képzést, az oktatók szakmai háttere, gyakorlati tapasztalatai, példái tették hitelessé az előadást. Különösen tetszett, hogy a gyakorlati napokon vállaltunk problémáival is foglalkozhattunk, saját példákon keresztül világítottak rá a lényegre. Bár úgy döntöttünk, hogy a bevezetés első lépéseit tanácsadó nélkül tesszük meg, ha később segítségre lesz szükségünk biztosan a LeanCenter-hez fogunk fordulni.

  Videoton Elektro-Plast Kft. - Molnár Violetta/NPI vezető

Itt vagyunk

LeanCenter - Működési hatékonyságfejlesztés, folyamatoptimalizálás, interim management, lean tanácsadás, lean képzés, LEAN és TPM audit

LeanCenter.hu - A LEAN szakma központja - © 2013-2017 AURUM Oktatási Központ kft. Minden jog fenntartva.

Lean képzések, amiben jók vagyunk:

Lean menedzsment, 5S, Shopfloor management, Lean office, Lean HR, Kaizen ismeretek, VSM - Értékáram elemzés, SMED - gyors átállások, TPM - Teljes körű hatékony Karbantartás, Lean alkalmazás, Lean navigáció, Lean akadémia, Lean manager, Kaizen moderátor, Kaizen manager, TPM manager, TPM szakértő / TPM expert, Kaizen szakértő / Kaizen expert, Lean szakértő / Lean Expert, Lean implementer, Lean navigátor, Lean auditor, Kaizen moderátor, Lean coach, Lean tanácsadó képzés, 5S alapismeretek, 5S koordinátor, Lean a logisztikában, Lean a minőségirányításban, Lean Green Belt, Lean Black Belt, Lean Six Sigma, Poka-yoke Hibamentes megoldások, Six Sigma Yellow Belt, Six Sigma Green Belt, Six Sigma Black Belt, Six Sigma White Belt, A3 problémamegoldás, Lean office,  Projekt menedzsment, Projekt menedzser, FMEA moderátor, FMEA – Hibamód és hatáselemzés, Ergonómia, Termelésprogramozás, termeléstervezés,  APQP - Minőségtervezés és Control Plan, PPAP - Termék jóváhagyási folyamat (Production Part Approval Process), SPC tréning , MSA - Mérőrendszerek kiértékelése (Measurement System Analysis),Global 8D - Problémamegoldó Training, Problémamegoldó technikák, DOE - Minőségjavító kísérlettervezés, Minőségfejlesztési eszközök, technikák - Seven Quality Tools, Vezetői motivációs tréning, Vezetői kommunikációs tréning, Kommunikációs tréning, Csapatépítő tréning,  Változásmenedzsment, Train the trainer (Trénerképzés), Supply Chain Management, HR Controlling, Hogyan építsünk csapatot?, Interjútechnikák, Asszertív kommunikáció és személyes hatékonyság, Nonverbális kommunikáció / Testbeszéd, Lean, Six Sigma, Folyamatmenedzsment, Kaizen menedzsment tréning, Motivációs képzés

Kapcsolódó kulcsszavak: Lean képzés, Lean Konferencia, Lean Tanácsadás, TQM, minőségmenedzsment, szervezetfejlesztés, folyamatmenedzsment, Balance Score Card, Poka-Yoke, JIT - Just in time, TPM, Six sigma, projektmenedzsment, teljesítménymenedzsment, lean enterprise, lean manufacturing, lean production, lean tools, lean szakmai, lean six, lean services, lean consumption, lean transformation, lean expo, adrenalean, lean est, lean, toyota, ford, Lean termelési rendszer, toyota termelési rendszer, tps, kanban, 5s, smed, poka yoke, jidoka, standard work, egysegesitett munka, berendezés hatékonyság, lean akadémia, működésfejlesztés, Lean,Six Sigma, Folyamatmenedzsment, Kaizen menedzsment tréning, kaizen, lean, TPS, TPM, lean fórum, jidoka, lean portál, lean elemek, lean cikk, lean publikáció, 5S, pareto, 8D, FMEA, SMED, OEE, toyota, lean vsm, value tream mapping, 7 waste, MUDA, MURI, MURA, folyamatos, fejlesztés, adatbázis, gyártósor, lean gyártócella, lean koncepció, gyártósor tervezés, lean cella, lean cell, lean production, flow, áramlás, érték, áram, value, stream, mapping, költség, csökkentés, optimalizálás, tanács, kapcsolat, Poka-Yoke, hülyebiztos, hogyan, módszer, mi a lean, karcsúsított termelés, rugalmas termelés, lean mérnök, lean szakértő, lean szakember, lean közösségi portal, halszálka, ishikawa, diagram, ishikawa diagram, ABC elemzés, lean company, lean gyártás, lean folyamatok, lean folyamat, lean filozófia, lean gondolkodás, lean gyártás, lean office, lean iroda, lean administration, kaizen mérnök, kaizen manager, lean mérnök, lean manager, six sigma ipari mérnök, SMART, OPF, one piece flow, folyamat, kanban kártya, kanban card, demand flow, flow, capacity, takt idő, ciklusidő, ütemidő, lean fejvadász, lean állás, six sigma black belt állás, leanes állás, lean expert állás, lean expert, lean manager, cip kaizen mérnök, lean szakmai közösség, lean szakma, lean fejvadász, lean koordinátor, tpm koordinátor, tpm vezető, lean design, lean line design, work cell, cell design, pull flow, push flow, flow production, húzó termelés, toló termelés, lean mérnök, lean, toyota, lean manufacturing, manufacturing, lean enterprise, lean production, lean business, production, lean production, mgmt, lean experts, lean tools, lean training, lean manufacturing, lean enterprise, production, sigma, training, management, program, lean healthcare, lean tools, lean consumption, lean six, lean training, lean thinking, lean management, sigma training, lean resources, lean administration, lean businesses, lean transformation, lean success, lean consultant, lean learning, lean trainers, lean cég, lean vállalat, lean principles, lean solutions, lean workshops, lean services, manufacturing lean, lean mfg, lean networks, system, lean termelés, lean iroda, lean eszközök, lean support, lean beruházás, lean támogatás, lean szakma, lean web, lean központ, lean enterprise, lean enterprises, lean magyar, magyar lean, lean manager, lean menedzser, lean gyártás, lean kompetenciák, lean kompetencia, lean leírás, lean szöveg, lean oktatás, lean tréning, lean magyarország, lean toyota, toyota módszer, lean tanácsadás, lean pályázat, lean cikk, tps cikk, tps publikáció, tps pdf, lean pdf, lean toyota, lean mérnök, kaizen leader, gemba leader, lean navigator, lean transformation, lean átalakulás, lean szervezet, lean competence, toyota way, lean thinking, lean szemléletmód, toyota rendszer, gyártás, Shigeo, Shingo, Ohno, Taichi, Sakitchi, interim, interim management, lean consulting, lean tanácsadó cégek, lean esettanulmány, lean tanácsadás, lean transformation, lean community, Lean, Lean Termelési Rendszer, TPS, Toyota Termelési Rendszer, Kanban, SMED, 5S, 6S, JIT, Lean production, Lean production system, Toyota production system, lean assessment center, lean ac, lean, kaiaku, kaisen, kan-ban, kaizen management, total management, total productive, total service management, flow kaizen, flow management, lean flow, lean tool, lean toolset, consulting consultancy, productive management,manufacturing lean, lean segédlet, manufacturing videos, lean képzési, lean sigma, lean képzések, lean abc, lean társadalom, lean egészségügy, lean munka, lean állás, lean menedzsment képzés, lean, GINOP, TÁMOP