Mi az a LeanCenter V.I.P Tagság?

Vip 4

A VIP Tagságot azzal a céllal hoztuk létre, hogy közösséget építsünk olyan – a folyamatos fejlesztés iránt érdeklődő és elkötelezett – kollégákkal, szakemberekkel és szervezetekkel, akik számára fontos az egymástól tanulás és tudásmegosztás! A VIP Tagság fő célja is ez: Tudást, Információt és Tapasztalatot átadni a Tagok számára több szinten.

A VIP Tagság előnyeit kiválóan ki tudják használni kkv-k és multinacionális cégek egyaránt.

 

Milyen előnyök járnak a V.I.P. Tagsággal?

Az alap regisztrációhoz képest, az alábbi lehetőségek nyílnak meg a VIP Tagsághoz csatlakozók számára azonnal:

1.) Hozzáférést biztosítunk az eddigi konferenciák összes publikus online előadásanyagához, és minden szakmai prezentációhoz (több, mint 1000 oldalban). Természetesen a VIP Tagsági idő alatt a jövőbeni konferenciák publikus előadásanyagait is automatikusan eljuttatjuk. Ezek az előadásanyagok a LeanCenter-es prezentációkon felül, neves, többnyire multinacionális nagyvállalatok felsővezetőitől és lean szakembereitől származnak, akik az előadásaikban sok éves tapasztalataikat mutatják be rengeteg gyakorlati példával tarkítva.

2.) Támogatva a folyamatos tanulást, minden hónapban küldünk egy szakmai anyagot különféle témakörökben, melyek egyben inspiratívak, elgondolkodtatók és informatívak is. A következő 12 téma címekben:

 • A félreértett lean management.
 • Layout stratégiák avagy hogyan érdemes és kell kialakítani az új elrendezést?
 • TPM alapok, avagy hogyan álljunk neki építkezni?
 • Hogyan vegyem rá az embereket a változásra?
 • Amit az emberi motivációról tudni kell!
 • Irányelvek a jól működő javaslati rendszerekhez.
 • Veszteségvadászatok.
 • Lopjunk időt az átállásra!
 • Gondolkozz rendszerben!
 • Mutatószámok és ami mögöttük van.
 • Irodai értékteremtés.
 • Mi kell ahhoz, hogy a lean utazás cool-TÚRA legyen?

3.) Elküldünk egy részletes SMED tanulmányt is, melyből sok minden kiderül a hatékony átállási folyamatokról! FIGYELEM! Ez a tanulmány nem pusztán egy kis olvasmány, hanem felér egy 3 napos gyakorlati SMED képzéssel!

Ismed Reload Pic

4.) Minden hónapban elküldjük a hónap Jobbító Javaslatát, rendszeres ötleteket, inspirációkat a napi munkához és a folyamatok fejlesztéséhez.

5.) Hozzáférést biztosítunk minden (folyamatosan bővülő) lean segédlethez, táblázathoz, kalkulációhoz, tengernyi nyomtatvány mintához, melyek a napi rutin során azonnal alkalmazhatók.

6.) 20% kedvezményt írunk jóvá a konferenciák részvételi díjából, a cég alkalmazottai számára. Eddigi konferenciák képekben, beszámolókkal itt elérhetők kattints ide >>

7.) Ugyanezt a 20% kedvezményt biztosítjuk VIP Tagjaink számára kihelyezett képzéseken is.

8.) Rapid konzultációnk VIP Tagként 50%-os kedvezménnyel igényelhető egy alkalommal.

 

 

De ha ez még nem lenne elég:

9.) Van egy MEGLEPETÉS AJÁNDÉKUNK is! Mivel ajándék, így hát teljesen INGYENES! Tagjaink számára részvételi lehetőséget biztosítunk Magyarország első online Lean-Hatékonyságfejlesztési programján, mely egy 91 napos, 10 lépcsős, több mint 100 oldalnyi elméleti és gyakorlati interaktív képzési anyagot jelent. Ez a program körülbelül 15 tanácsadói nappal egyenértékű szakmai tudásanyagot, útmutatót és vizsgafeladatokat is tartalmaz. Merthogy, az elvégzése után a Lean Management Akadémia HATÉKONYSÁGFEJLESZTŐ TANUSÍTVÁNYA is megszerezhető akár! Ez az anyag VIP Tagoknak jár!

Collage02
 

 

"Már az első fejezetben olvastam egy kulcs gondolatot – „minden összefügg”. Igen, ez így van. Ezért is ajánlom ezt a programot, mivel az olvasó egy logikus gondolatsort és támogatást kap ahhoz, hogy ezen összefüggéseket milyen sorrendben és milyen módszerekkel, eszközökkel lehet felgöngyölíteni, egyszerűsíteni, avagy hatékonyabbá tenni. Röviden, ez a sorozat támogatást ad ahhoz, hogy ha már egyszer energiát (időt, pénzt…) kell befektessek a cégembe, akkor azt racionálisan, optimálisan és ami a legfontosabb, a megfelelő sorrendben tegyem. Az egész sorozat kimondva, kimondatlanul arra bíztatja és bátorítja az olvasót, hogy ne csak a cégéBEN, hanem a cégéN, dolgozzon. Mivel sokunk igazából csak az előbbit csinálja nap mint nap, (csináljuk, amihez értünk, ami a feladatunk: a könyvelő könyvel, az esztergályos meg esztergál), szerintem roppant fontos, hogy az utóbbi megvalósításában segítséget kapjunk. Ezt a segítséget, támogatást adja meg nekünk a LeanCenter fejezetekre bontva." - Illyés Péter, IQ Kecskemét Ipari Kutató Kft, Ügyvezető igazgató

 

 

Miért pont a LeanCenter?

2006-ban Magyarország első lean szakmai közösségeként jöttünk létre. Ez idáig mi is hosszú utat jártunk be, fejlődtünk, fejlesztettünk, tevékenységet fókuszáltunk, de mint szakmai közösség ma is az egyik legmeghatározóbb szereplők vagyunk a piacon. A szakmai hitelességünkről senkit nem célunk meggyőzni, inkább arra buzdítunk mindenkit, hogy erről győződjön meg személyesen ő maga!

Referencia Dp

A mai rohanó világban a piacon való versenyképesség érdekében lépést kell tartani a konkurenciával, sőt, túl kell szárnyalni azt. Modernizáció … Innováció … Szakmai tudás … E három fogalom elengedhetetlen velejárója egy sikeres vállalkozás működésének. Hogy cégünknél mindez megvalósulhasson, a LeanCenter volt segítségünkre. Kiemelkedő szaktudásukra, tapasztalatukra, naprakészségükre mindig számíthattunk. Az együttműködés sikerességéhez hozzájárult az is, hogy a LeanCenter munkatársai rugalmasak, közvetlenek, és ami nagy fontos, megbízhatóak. A két cég közti kapcsolat szinte barátinak mondható. Maximális elégedettségünk az általuk nyújtott szolgáltatás pontosságának és precizitásának, valamint a vállalatunkhoz való teljes mértékű alkalmazkodásnak is köszönhető. Hozzáállásuk mindenkor ügyfélközpontú, így reméljük, hogy a jövőben is sokáig dolgozhatunk együtt.” - Bock Hungária Kft, Stallmeiszter Csaba, ügyvezető igazgató

 

 "A képzés vezetője kellően tapasztalt ahhoz, hogy tudásával gyarapítsa a hallgatók ismereteit. Informatív, előre visz a munkámban. Nem egyszerűen arról van szó, hogy szakszerűen összefoglalja szaknyelven a már mindenki birtokában lévő ismereteket, hanem valódi értéket és többlet tudást képvisel. Mindenkinek ajánlom, aki rendszerben és rendezetten szeretne dolgozni, racionalizálva a folyamatait, minimalizálva veszteségeit." - Linamar Hungary Zrt., Molnár Csaba

 

„The LeanCenter HU with László Tömpe provided a 3 day lean basic training from May 12-14 at Mercedes-Benz Manufacturing Hungary. Main focus of the training was to give an overview over the development of lean manufacturing and the most important lean tools. The training was supported by shopfloor exercises at the Mercedes site. The training was very successful and gave all internal and external participants a great insight into LEAN. I personally would like to thank László Tömpe for providing a highly passionate lean training at our site. László was able to show a deep knowledge and experience in lean manufacturing and as well he convinced with great lean examples from the industrial practice. He is a lean professional with very good communication and training skills and also was able to transfer the lean principles to companies daily business. Since it was the third lean event we successfully conducted our partnership is smoothly growing. We are highly recommending László Tömpe and LeanCenter HU.” - Christoph Disch, Manager MPS-Office, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary

 

És pár dolog még rólunk számokban:

Az elmúlt több, mint 11 évben 100-nál is több cég folyamatait elemeztük és fejlesztettük.
Képzéseinken több, mint 2300 fő vett már részt.
Több, mint 21.000 oldalnyi képzési anyagot állítottunk már össze.
Tanácsadási programjainkkal több, mint 400 millió forintnyi megtakarítást értünk már el Megbízóinknál.

 

 

Hogyan lehet csatlakozni a V.I.P Tagsághoz és mennyibe kerül?


Nézzük először, hogy pénzben kifejezve mit adunk mi a VIP Tagságban most? Ha csak a jelenlegi Hatékonyságfejlesztési programot vesszük alapul, mely felér kb. 15 tanácsadói nappal, akkor legalább 3.600.000 Ft-ról beszélünk. Ehhez hozzájönnek a konferencia-, képzési- és tanácsadási kedvezmények + a tudástárak, 4.000.000 Ft felé járunk.

De a Tagság nem kerül ennyibe, sőt!

Nem kerül még a felébe sem, de még a negyedébe sem, hanem csupán a fenti eszmei érték 2%-ába.

Ez megéri nem? A válasz bizonyára: igen!

KKV-nak, multinacionális cégeknek egyaránt!

Nem úgy, mint nekünk, akiknek ebből semmi különösebb anyagi haszna nem származik, sőt! Akkor miért adjuk ilyen olcsón, számunkra szinte ráfizetéssel?

Pusztán azért, mert csak válogatott, elkötelezett Ügyfelekkel szeretnénk együtt lenni, együtt gondolkodni és együtt is dolgozni. Olyanokkal, akik valóban komolyan veszik a fejlődést. Úgy akarnak fejlődni, hogy azt nem csak mondják, de csinálják is és valóban meg is teszik az első lépéseket. Mi megtettük az első lépést ezzel a kedvező felajánlással. A következő lépés a Tagságba való csatlakozás! A csatlakozott VIP Tagok számunkra az elkötelezett és tudatos Ügyfeleket jelentik, akikkel nagy örömmel ÉPÍTÜNK SZAKMAI KÖZÖSSÉGET a jövőben és akiknek teljes odaadással igyekszünk támogatást is nyújtani, tudást és tapasztalatot átadni.

Ez a valódi érték számunkra, és ez az, amiért nekünk ez megéri!

Mivel a VIP Tagsággal szinte minden azonnal jár, így azt, csak egyszeri, éves díjban lehet utalni.

 

A VIP Tagság díja 1 évre: 80.000 Ft + ÁFA

 

Aki úgy dönt, mégsem csatlakozik a VIP Tagsághoz, az alábbi lehetőségeket veszíti tehát el:

1. Nem lesz lehetősége hozzáférni az eddigi és jövőbeni konferenciák publikus prezentációs anyagaihoz (1000+ oldal!).
2. Nem részesül abban az élményben, hogy elolvashassa a havi egy inspiratív és informatív írásunkat, mellyel szakmailag is épülhetne.
3. Nem fog hozzáférni a lean segédletekhez, táblázatokhoz, kalkulációkhoz, számításokhoz, tengernyi nyomtatvány mintához, amik nagyban megkönnyíthetnék a napi munkát.
4. Nem szerzi meg a SMED tanulmányt sem, melyben egy 3 napos SMED képzési anyagnak megfelelő információ birtokába juthatna.
5. Nem jut hozzá havonta a hónap Jobbító Javaslatához.
6. Nem tudja érvényesíteni a 20%-os kedvezményt munkavállalói számára sem a konferenciákon sem a kihelyezett képzéseken.
7. Nem tudja a rapid konzultációt sem 50%-on igényelni.

 

De ami a legrosszabb, hogy nem fog tudni részt venni a 91 napos hatékonyságfejlesztési programon, melyen 15 tanácsadói napnak megfelelő információt osztanánk meg és ahol TANÚSÍTVÁNY is szerezhető lenne!

Ez a lemaradt Tagok 7+1 vesztesége!

Ugye, hiba lenne ennyi mindent elveszíteni? 

Regisztráció itt egyszerűen és gyorsan, az alábbi űrlap kitöltésével!

 
 

* Általános Szerződési Feltételek >>

 

 

Rólunk mondták

 • Nagyon tetszett az oktató hozzáállása a képzéshez. Sok képzést szervezünk a cégnél és rengeteg olyan oktatóval találkozunk, akik nem veszik komolyan a feladatot. Szerintem a dolgozók sokat tanulhattak a képzésen és szeretnénk, ha ezt a 2017-ben is folytathatnánk.

  Linamar Hungary Zrt., Ceglédi Nóra

 • A képzés vezetője kellően tapasztalt ahhoz, hogy tudásával gyarapítsa a hallgatók ismereteit. Informatív volt, előre visz munkámban. Nem egyszerűen arról van szó, hogy szakszerűen összefoglalta szaknyelven a már mindenki birtokában lévő ismereteket, hanem valódi értéket és többlet tudást képviselt. Mindenkinek ajánlom, aki rendszerben és rendezetten szeretne dolgozni, racionalizálva a folyamatait, minimalizálva veszteségeit.

  Linamar Hungary Zrt., Molnár Csaba

Itt vagyunk

4M  5 miért  5 why  5S  5S alapismeretek képzés és workshop  5miért  5s  5why  6S  6s  7 muda  7 veszteség  7 waste  8D  8d  A3  ABC elemzés  ANOVA  APQP  BOS  Balance Score Card  Black Belt  CI  D0  D1  D2  D3  D4  D5  D6  D7  D8  DMAIC  FMEA  Folyamatmenedzsment  Ford  Forgó operátor  GE  Green belt  HR  Ishikawa  JIT  JIT - Just in time  Jidoka  Kaizen  Kaizen képzés és workshop  Kaizen menedzsment tréning  Kanban  Keresztmetszet  Knorr-Bremse  Kotter  LEAN  LEAN / SIX SIGMA / TPM  LEAN manufacturing menedzsment  Lean  Lean Est  Lean Konferencia  Lean Termelési Rendszer  Lean alapismeretek - képzés és workshop  Lean production  Lean production system  Lean termelési rendszer  LeanCenter  LeanCenter - Működésfejlesztés  Liker  MTBF  MTTR  MUDA  MURA  MURI  Muda  Működésfejlesztés  Nemawashi  OEE  OPF  Ohno  One piece flow  P-FMEA  PDCA  PLM  PPAP  PR  Pannon Egyetem  Petõfi Nyomda  Poka-Yoke  SMART  SMED  SMED képzés és workshop  SPC  SQA  STI  SWOT  Sakitchi  San Gen Shugi  Shigeo  Shingo  Shop floor menedzsment alapismeretek - képzés és workshop  Six Sigma  Six sigma  TPM  TPM (Total productive maintenance) képzés  TPS  TQM  TRP  TRS  Taichi  Taiichi Ohno  Tanácsadás  Toyoda  Toyota  Toyota Termelési Rendszer  Toyota production system  Toyota-ház  Toyota-módszer  VSD  VSM  VSM (Value Stream Mapping) képzés és workshop  abc elemzés  adatbázis  adrenalean  akadémia  alapok  andon  anyag  anyagáram  audit  azonnali intézkedések  baka-yoke  balance score card  balesetmegelõzés  belső átállás  belt  belt training  benchmarking  berendezés hatékonyság  bevezetés  beépített minőség  buktató  calculator  capacity  cardboard engineering  cell design  cella  center  centrum  change over  ciklusidõ  ciklusidő  cilkusidő  cip kaizen mérnök  coaching  consulting consultancy  cost down  csapat  csoport alakítás  csoportmunka  csökkentés  cycle time  darab  demand flow  diagram  döntéselmélet  egy darabos áramlás  egydarabos áramlás  egyedi gyártás  egyenetlenség  egypontos lecke  egysegesitett munka  elbocsátás  elemzés  elemző  elismerés  elkötelezettség  első  elvek  elõadás  emberi tényezõ  epei  ergpnómia  escape point  eszköz  eszközök  executive fejvadászat  fejlesztés  fejlesztő  fejvadászat  feltárt  fishbone  flow  flow kaizen  flow management  flow production  flow termelés  fmea  folyamat  folyamatfelmérés  folyamatképesség  folyamatközi készlet  folyamatmenedzsment  folyamatmérnök  folyamatoptimalizálás - LeanCenter - A LEAN szakma központja - LEAN / SIX SIGMA / TPM mérnök speciális fejvadászat  folyamatos  folyamatos fejlesztés  folyamatos áramlás  folyamattervező  fool-proof  ford  ford lean  fórum  gemba  gemba fighter  gemba leader  genbutsu  genchi  genchi genbutsu  genjitsu  gondolattérkép  green lean  gyártás  gyártósor  gyártósor elrendezés  gyártósor tervezés  gépelvû elrendezés  halszálka  halszálka diagram  hatékonyság  hatékonyság termelékenység  hatékonyságnövelés  heijunka  hibamentes  hoshin kanri  hourensou  húzó termelés  hülyebiztos  idõ  idő  in process kanban  információ  institute  interim  interim management  interim menedzsment  interim vezető  ipari mérnök  ipk  ishikawa  ishikawa diagram  javaslati rendszer  javító intézkedés  jelölés  jidoka  jit  jit just in time  juri  just in time  kaiaku  kaikaku  kaisen  kaizen  kaizen card  kaizen institute  kaizen kanban  kaizen kártya  kaizen leader  kaizen management  kaizen manager  kaizen menedzsment tréning  kaizen mérnök  kamban  kan-ban  kanbam  kanban  kanban card  kanban kártya  kanban line  kanban smed  kapcsolat  karbantartás  karcsúsított termelés  karrier  kepzes  kiegyensúlyozatlanság  kiegyensúlyozás  kiváltó okok  konferencia  koordináció  koordinátor  kádgörbe  képzés  készlet  költség  költségcsökkentés  költségcsökkentés veszteség  könyvek  külső átállás  lap.hu  leadership  lean  lean HR  lean abc  lean ac  lean administration  lean akadémia  lean alapok  lean allas  lean allas hu  lean assessment center  lean beruházás  lean blog  lean business  lean businesses  lean cell  lean cella  lean center  lean centre  lean cikk  lean coaching  lean community  lean company  lean competence  lean consultant  lean consulting  lean consumption  lean cég  lean design  lean duo  lean educators  lean egészségügy  lean elemek  lean előadás  lean enterprise  lean enterprises  lean eset  lean esettanulmány  lean est  lean est x  lean eszközök  lean expert  lean expert állás  lean experts  lean expo  lean fejvadász  lean filozófia  lean flow  lean folyamat  lean folyamatok  lean ford  lean formanyomtatvány  lean fórum  lean glossary  lean gondolkodás  lean gyártás  lean gyártócella  lean healthcare  lean help  lean hr  lean hr club  lean hu  lean human resources  lean hunter  lean hírek  lean interjú kérdések  lean iroda  lean job  lean jobs  lean kaizen  lean kepzes  lean kompetencia  lean kompetenciák  lean koncepció  lean konferencia  lean koordinátor  lean képzés  lean képzések  lean képzési  lean kérdések  lean közigazgatás  lean központ  lean közösség  lean közösségi portal  lean közösségi portál  lean learning  lean lessons learned  lean lexicon  lean leírás  lean line design  lean link  lean magyar  lean magyarország  lean magyarul  lean management  lean manager  lean manufacturing  lean manufacturing menedzsment  lean melo  lean menedzser  lean menedzsment  lean menedzsment képzés  lean mernok  lean mfg  lean munka  lean mérnök  lean mérnök állás  lean mérnöki munka  lean navigator  lean networks  lean office  lean oktatás  lean olimpia  lean pdf  lean portal  lean portál  lean pozíció  lean ppt  lean presentation  lean presentations  lean principles  lean production  lean production system  lean projekt  lean publikáció  lean pályázat  lean quality  lean resources  lean segédlet  lean segédletek  lean segítség  lean service day  lean services  lean sigma  lean six  lean solutions  lean success  lean supply  lean support  lean szakember  lean szakkönyv  lean szakkönyvek  lean szakma  lean szakmai  lean szakmai közösség  lean szakmai támogatás  lean szakértő  lean szemléletmód  lean szervezet  lean szigma  lean szöveg  lean tanfolyam  lean tanácsadás  lean tanácsadó  lean tanácsadó cégek  lean team  lean termelés  lean termelési rendszer  lean teszt  lean thinking  lean tool  lean tools  lean toolset  lean toyota  lean trainers  lean training  lean transformation  lean tréning  lean tréning lean magyar  lean támogatás  lean társadalom  lean utazás  lean vezető  lean video  lean videos  lean virtuális könyvtár  lean vsm  lean vállalat  lean web  lean word  lean workbooks  lean workshops  lean állás  lean átalakulás  lean.hu  lean.lap.hu  leancenter  leandustria  leanes állás  lena center  leállás  logisztika  magyar lean  magyar lean központ  magyar lean portál  magyar lean szövetség  maintenance  management  manufacturing  manufacturing kaikaku  manufacturing lean  manufacturing szakértő  manufacturing videos  mapping  maslow  megelQzés  meghibásodási ráta  menedzsment  mennyiség  mgmt  mi a lean  mikroállás  milkrun  milky way  mind manager  minta  minőség  minőségmenedzsment  mizusumashi  motiváció  mtm  muda  munka  mura  muri  mutatók  mérnök kompetencia  mérnök kompetenciák  mérnöki állás  mérnöki állások  mérnökség vezető  módszer  működésfejlesztés  műszakvezető  művezető  nagare kaizen  norma  oee  office  ohno  ok-okozat  oktatás  oktatás tanácsadás  oleanpia  one piece flow  online  operational excellence  opf  optimalizálás  optimálás  overal equipment efficiency  pareto  pazarlás  picking list  poka yoke  poka-yoke  probléma  probléma meghatározás  problémamegoldás  production  productive management  profession  profession.hu  program  projekt  projekt mérnök  projektmenedzsment  publikáció  pull flow  push flow  q mátrix  refa  referencia  rendelkezésre állás  rendszerfejlesztés  respect for people  root cause  rugalmas termelés  sakitchi  sample  san gen shugi  seiketsu  seiketu  seiri  seiso  seiton  seiton seiso  service  service expo  shigeo  shingo  shitsuke  shop floor management  sigma  sigma coaching  sigma dfss  sigma training  six sigma  six sigma black belt állás  six sigma ipari mérnök  six sigma manager  six sigma mérnök  skill  smart  smed  sorozat  sorozatgyártás  spagetti diagram  sqa leader  sqa manager  sqa mérnök  standard work  stream  supply chain  system  szabványos munkavégzés  szakdolgozat  szakkönyvek  szakmai  szakértő lean  szerszámcsere  szervezetfejlesztés  szocio technikai rendszer  szupermarket  tact time  tagging  taichi  takt idő  takt time  tanfolyam  tanács  tanácsadás  tanácsadás tréning  tanácsadó  teljesítménymenedzsment  termelékenység költségcsökkentés  termelés  termelés vezető  termelési vezető  termelésmenedzsment  termék  tevékenységmenedzsment  toló termelés  total management  total productive  total service management  toyota  toyota módszer  toyota production system  toyota rendszer  toyota termelési rendszer  toyota way  tpm  tpm audit  tpm koordinátor  tpm vezető  tpm1  tps  tps cikk  tps pdf  tps publikáció  tqm  training  trambulean  tálca  történet  túlterhelés  value  value stream mapping  value tream mapping  variancia  veszteség  vezető  vizualizálás  vizuális irányítás  vsm  vállalati kultúra  walk  waste  work cell  workshop  Átállás  állás  állásidő  áram  áramlás  átállás  átállási  érték  értékáram  értékáram térkép  értékáram-térkép  ötletek  ütemidő