our_team

Pár héttel ezelőtt sikeresen és nagy létszámú résztvevővel megtartottuk 2012 tavaszi Lean Estünket, máris elkezdtük szervezni az őszi fórumot. Ismételten egy speciális témát választottunk, mint azt tagjaink, látogatóink már megszokhatták. Az idei őszi Lean Esten az érem mindkét oldalát megvizsgáljuk, vagyis az ellenpólusok (bevezetést támogatók és ellenállók) illetve a vállalati hierarchia két legszélső szereplőjének (gyárigazgató/lean vezető és operatív dolgozó) véleményét vesszük górcső alá.

 

 • Milyen is a „lean” egy szakember és egy operatív dolgozó ember szemüvegén keresztül?
 • Hogy látja a folyamatokat egy vezető és egy beosztott?
 • Miként hat egy fejlesztési workshop a menedzserre és a sori dolgozóra?
 • Mit lát a lean stratégiából a felsővezető és az éjszakai melós?


Ezekre az érdekes témákra, kérdésekre, nézeteltérésekre és a megoldásaikra kívánunk fényt deríteni a Lean DUÓ estünkön!

A fórum helyszínéül ismételten, mint 2009-ben is, a Gépipari és Automatizálási Főiskola, Eötvös Loránd előadó (Kecskemét, Izsáki út 10) szolgál.
Ideje 2012. október 18. 13:00 óra.

A rendezvény fővédnöke: Dr. Belina Károly, dékán.

A LeanCenter — hazánk lean szakmai központja — szeretné felhívni minden olyan lean szakember, vállalati vezető és dolgozó figyelmét a rendezvényen való előadás megtartására, akik vállalatuk példájával, tapasztalataik megosztásával, előadásaikkal hozzájárulnának a LEAN EST szakmai színvonalának emeléséhez! A témaválasztás alapján a fókuszban a Lean különböző szemszögből történő vizsgálata áll. Megnézzük, hogy látja mindkét oldal, milyen problémák adódnak, mik a megoldások rá. A téma miatt fontos, hogy egy vállalattól egy vezető és egy beosztott is elmondja a véleményét, tapasztalatait, hogy ezekből mindenki tanulhasson.

Ha a fentiek felkeltették érdeklődését és értékes, hasznos szakmai tapasztalattal rendelkezik azokat illetően, jelentkezzen előadónak a 2012 őszi LEAN EST fórumára!

Kérjük, egy cégtől párban jelentkezzenek: egy vezető és egy „dolgozó”, hogy mindkét szempontot megvizsgálhassuk. Egy előadás 30-45 perces.

 

Természetesen az Est folyamán DÍJAZZUK előadóinkat, a látogatóktól kapott azonnali visszajelzés alapján.

A legjobb előadónak ítélt cég díja: (a kedvezmények nem írják felül a korábbi megállpodásokat, szerződéseket)

1. 25%-os kedvezmény nyílt és kihelyezett képzések vagy workshopok díjából egy éven keresztülserleg

2. Lean Duó kupa

3. Egy évig új partner esetén 20%, korábbi partner esetén 10% kedvezmény a toborzás-kiválasztási szolgáltatásunk díjából, keretszerződés esetén

4. Egy éven keresztül népszerűsítjük a céget - mint a legjobbra értékelt „lean munkáltatót” - a honlapunkon (www.leancenter.hu). Bármely szakmai, PR vagy egyéb, a cég életével kapcsolatos cikket, tanulmányt, hírt közzéteszünk, nagyban növelve ezzel a „munkáltatói márkát”.

5. A következő lean estre díjtalan belépést biztosítunk 2 fő számára

6. Fődíj: 20 fő részére belépő az eXbox élmény és kalandparkba!

7. Group Dynamics által felajánlott egynapos SPY Game csapatépítő program

 

Kérjük, az előadások az előadó vállalatának bemutatásán túl kerüljék a cég termékeinek, illetve szolgáltatásainak hosszas bemutatását, hiszen a látogatók a folyamatfejlesztési gyakorlatok és eredmények tapasztalataiért érkeznek, bővebb kapcsolatépítésre pedig lehetőség nyílik a prezentációk közti szünetekben.

 

Jelentkezés:

A LEAN DUÓ rendezvényre az előadók és egy vendégük számára díjtalan belépést biztosítunk. Ha előadóként részt szeretne venni a lean szakmai fórumon, kérjük, küldje el jelentkezési szándékát a tervezett témával 2012. június 30-ig a marketing@leancenter.hu e-mail címre.

A LeanCenter célja, hogy csakúgy, mint minden más lean témát érintő rendezvénye, a 2012 őszi LEAN EST nap is a lean szakma eredményeit figyelembe véve kerüljön megrendezésre továbbá, hogy az eddigiekhez hasonlóan a résztvevők munkájukban alkalmazható, hasznos információkkal térjenek vissza cégeikhez és kérdést kapjanak válaszaikra az előadások és beszélgetések során.
Várjuk megtisztelő jelentkezését!

 

Kérjük, továbbítsa a felhívást kollégáinak is!

 

Korábbi rendezvényeinkről itt talál beszámolót >>

http://www.leancenter.hu/rendezvenyeink.html

 

 

 

 

Kapcsolati adatok:

Nyeste Balázs

Képzési és marketing referens

LeanCenter

Tel.: +36-20/33-98-255
E-mail: nyesteb@leancenter.hu

 

 

Tovább >>

Rólunk mondták

 • "A LeanCenter-el 2015 őszétől dolgozunk együtt. A közös munka fókusza első körben az Oroszlányban épült új üzemünk vizuál-menedzsmentjének és 5S sztenderdjének kialakítása volt, ami később kibővült az új szervezet lean tudásbázisának fejlesztésével, képzésekkel és a csőgyártási valamint termosztát gyártási folyamataink lean logisztikai tervezésével. A célfeladatok elvégzése kapcsán mindig részletes és szakmailag megalapozott eredményeket kaptunk, a több lépcsős képzési tematikák pedig cégre szabva, saját folyamatainkra épülve kerültek kidolgozásra. A képzésekről a résztvevői kollégáinktól pozitív visszajelzést kaptunk. A kapcsolat a két cég közt közvetlen, nyílt, minden újonnan felmerülő igényt és problémát meg tudunk beszélni, valamint a termelésen túl vállalat minden más társterületével is hatékony és eredményes.”

  Sosna Ágnes
  Gyárigazgató
  BorgWarner Oroszlány Kft.

   

 • Vállalatcsoportunk elkötelezett híve a Lean menedzsmentnek, a mannheimi központunkban már régóta működő LOOP csoport kiegészítéseképpen Veszprémben is egy szakmailag felkészült és gyakorlattal rendelkező lean mérnökre volt szükségünk, aki folyamatosan tartja a kapcsolatot az anyagcéggel és helyben megvalósítja elképzeléseinket. A LeanCenter nyújtott nekünk segítséget abban, hogy a legmegfelelőbb embert találjuk meg a pozícióra. Közös munkánkat segítette a komoly szakmai felkészültség, a LeanCenter alkalmazottainak kedvessége, igyekezete és a köztünk kialakult baráti légkör. Csak olyan jelentkezőket küldtek hozzánk a szűréseiket és tesztjeiket követően, akik szinte egytől egyig alkalmasak lettek volna a munkakör betöltésére és már csak az okozott nehézséget, hogy a jók közül egyet, a legjobbat kiválasszuk. Jó döntést hoztunk és egy nagyszerű szakember személyében találtuk meg új kollégánkat. Köszönjük!

  Pepperl+Fuchs Fém és Műanyagtechnikai Kft. - Visztné Vámosi Barbara, HR vezető

Itt vagyunk

LeanCenter - Működési hatékonyságfejlesztés, folyamatoptimalizálás, interim management, lean tanácsadás, lean képzés, LEAN és TPM audit

LeanCenter.hu - A LEAN szakma központja - © 2013-2017 AURUM Oktatási Központ kft. Minden jog fenntartva.

Lean képzések, amiben jók vagyunk:

Lean menedzsment, 5S, Shopfloor management, Lean office, Lean HR, Kaizen ismeretek, VSM - Értékáram elemzés, SMED - gyors átállások, TPM - Teljes körű hatékony Karbantartás, Lean alkalmazás, Lean navigáció, Lean akadémia, Lean manager, Kaizen moderátor, Kaizen manager, TPM manager, TPM szakértő / TPM expert, Kaizen szakértő / Kaizen expert, Lean szakértő / Lean Expert, Lean implementer, Lean navigátor, Lean auditor, Kaizen moderátor, Lean coach, Lean tanácsadó képzés, 5S alapismeretek, 5S koordinátor, Lean a logisztikában, Lean a minőségirányításban, Lean Green Belt, Lean Black Belt, Lean Six Sigma, Poka-yoke Hibamentes megoldások, Six Sigma Yellow Belt, Six Sigma Green Belt, Six Sigma Black Belt, Six Sigma White Belt, A3 problémamegoldás, Lean office,  Projekt menedzsment, Projekt menedzser, FMEA moderátor, FMEA – Hibamód és hatáselemzés, Ergonómia, Termelésprogramozás, termeléstervezés,  APQP - Minőségtervezés és Control Plan, PPAP - Termék jóváhagyási folyamat (Production Part Approval Process), SPC tréning , MSA - Mérőrendszerek kiértékelése (Measurement System Analysis),Global 8D - Problémamegoldó Training, Problémamegoldó technikák, DOE - Minőségjavító kísérlettervezés, Minőségfejlesztési eszközök, technikák - Seven Quality Tools, Vezetői motivációs tréning, Vezetői kommunikációs tréning, Kommunikációs tréning, Csapatépítő tréning,  Változásmenedzsment, Train the trainer (Trénerképzés), Supply Chain Management, HR Controlling, Hogyan építsünk csapatot?, Interjútechnikák, Asszertív kommunikáció és személyes hatékonyság, Nonverbális kommunikáció / Testbeszéd, Lean, Six Sigma, Folyamatmenedzsment, Kaizen menedzsment tréning, Motivációs képzés

Kapcsolódó kulcsszavak: Lean képzés, Lean Konferencia, Lean Tanácsadás, TQM, minőségmenedzsment, szervezetfejlesztés, folyamatmenedzsment, Balance Score Card, Poka-Yoke, JIT - Just in time, TPM, Six sigma, projektmenedzsment, teljesítménymenedzsment, lean enterprise, lean manufacturing, lean production, lean tools, lean szakmai, lean six, lean services, lean consumption, lean transformation, lean expo, adrenalean, lean est, lean, toyota, ford, Lean termelési rendszer, toyota termelési rendszer, tps, kanban, 5s, smed, poka yoke, jidoka, standard work, egysegesitett munka, berendezés hatékonyság, lean akadémia, működésfejlesztés, Lean,Six Sigma, Folyamatmenedzsment, Kaizen menedzsment tréning, kaizen, lean, TPS, TPM, lean fórum, jidoka, lean portál, lean elemek, lean cikk, lean publikáció, 5S, pareto, 8D, FMEA, SMED, OEE, toyota, lean vsm, value tream mapping, 7 waste, MUDA, MURI, MURA, folyamatos, fejlesztés, adatbázis, gyártósor, lean gyártócella, lean koncepció, gyártósor tervezés, lean cella, lean cell, lean production, flow, áramlás, érték, áram, value, stream, mapping, költség, csökkentés, optimalizálás, tanács, kapcsolat, Poka-Yoke, hülyebiztos, hogyan, módszer, mi a lean, karcsúsított termelés, rugalmas termelés, lean mérnök, lean szakértő, lean szakember, lean közösségi portal, halszálka, ishikawa, diagram, ishikawa diagram, ABC elemzés, lean company, lean gyártás, lean folyamatok, lean folyamat, lean filozófia, lean gondolkodás, lean gyártás, lean office, lean iroda, lean administration, kaizen mérnök, kaizen manager, lean mérnök, lean manager, six sigma ipari mérnök, SMART, OPF, one piece flow, folyamat, kanban kártya, kanban card, demand flow, flow, capacity, takt idő, ciklusidő, ütemidő, lean fejvadász, lean állás, six sigma black belt állás, leanes állás, lean expert állás, lean expert, lean manager, cip kaizen mérnök, lean szakmai közösség, lean szakma, lean fejvadász, lean koordinátor, tpm koordinátor, tpm vezető, lean design, lean line design, work cell, cell design, pull flow, push flow, flow production, húzó termelés, toló termelés, lean mérnök, lean, toyota, lean manufacturing, manufacturing, lean enterprise, lean production, lean business, production, lean production, mgmt, lean experts, lean tools, lean training, lean manufacturing, lean enterprise, production, sigma, training, management, program, lean healthcare, lean tools, lean consumption, lean six, lean training, lean thinking, lean management, sigma training, lean resources, lean administration, lean businesses, lean transformation, lean success, lean consultant, lean learning, lean trainers, lean cég, lean vállalat, lean principles, lean solutions, lean workshops, lean services, manufacturing lean, lean mfg, lean networks, system, lean termelés, lean iroda, lean eszközök, lean support, lean beruházás, lean támogatás, lean szakma, lean web, lean központ, lean enterprise, lean enterprises, lean magyar, magyar lean, lean manager, lean menedzser, lean gyártás, lean kompetenciák, lean kompetencia, lean leírás, lean szöveg, lean oktatás, lean tréning, lean magyarország, lean toyota, toyota módszer, lean tanácsadás, lean pályázat, lean cikk, tps cikk, tps publikáció, tps pdf, lean pdf, lean toyota, lean mérnök, kaizen leader, gemba leader, lean navigator, lean transformation, lean átalakulás, lean szervezet, lean competence, toyota way, lean thinking, lean szemléletmód, toyota rendszer, gyártás, Shigeo, Shingo, Ohno, Taichi, Sakitchi, interim, interim management, lean consulting, lean tanácsadó cégek, lean esettanulmány, lean tanácsadás, lean transformation, lean community, Lean, Lean Termelési Rendszer, TPS, Toyota Termelési Rendszer, Kanban, SMED, 5S, 6S, JIT, Lean production, Lean production system, Toyota production system, lean assessment center, lean ac, lean, kaiaku, kaisen, kan-ban, kaizen management, total management, total productive, total service management, flow kaizen, flow management, lean flow, lean tool, lean toolset, consulting consultancy, productive management,manufacturing lean, lean segédlet, manufacturing videos, lean képzési, lean sigma, lean képzések, lean abc, lean társadalom, lean egészségügy, lean munka, lean állás, lean menedzsment képzés, lean, GINOP, TÁMOP