Bemutatkozás

Arról, amit gondolunk és amivel foglalkozunk

A LEAN, a SIX SIGMA, a TPM és a KAIZEN nem csupán eszközök gyűjteménye, mint azt sokan gondolják, hanem egy STRUKTURÁLT, szisztematikus és TUDATOS rendszer, ahol nem a tevékenységeken, hanem a tevékenységek közötti kapcsolatokon és a körülményeken van a hangsúly. Az, hogy mit csinálunk, rendszerint technológiai kérdés, de az, hogy hogyan és miért, már sokkal összetettebb dolog, ezért is nehezebb foglalkozni vele. Egy jól MEGTERVEZETT FOLYAMAT képes önmagát szabályozni és reagálni a változó körülményekre. Ha minden nap felborítjuk a folyamatainkat, akkor a tűzoltás mellett nem marad időnk azzal foglalkozni, hogy feltehetően rosszul definiáltuk őket. Egy kevésbé hatékony, de KISZÁMÍTHATÓ folyamat jobb, mint egy hatékonyabb, de kiszámíthatatlan, mivel az elsőt lehet fejleszteni, az utóbbit nem. Ezen rejtett összefüggések felszínre hozása és javítása a lean és kaizen szemlélet esszenciája, amivel tanácsadóink elkötelezetten foglakoznak.

A lean gondolkodásmód az a kapocs, amely segít egy folyamatosan javuló, egyre hatékonyabb egészet, egy jól működő rendszert alkotni, mind kis-, mind nagyvállalati szinten. TÜV által minősített auditoraink, six sigma expertjeink segítségével egy üzleti szituációt komplex módon is elemzünk. Szívesen megyünk bele azonban részletekbe is, foglalkozunk PMI és Prince2 projektekkel. Célunk, hogy felmérve az adott megbízónál tapasztalt folyamatokat, testre szabott és finomhangolt gyakorlati megoldásokat biztosítsunk.

Hisszük és tudjuk, hogy a gyártási, logisztikai vagy bármely folyamat fejlesztéséhez elengedhetetlenül szükség van a HUMÁN OLDAL bevonására is, hogy a fejlődés fenntartható legyen. Emiatt minden programunkban kiemelten fontos szerepet kap azon módszerek átadása is, mellyel növelhető a DOLGOZÓI MOTIVÁCIÓ, elkötelezettség, a TELJESÍTMÉNY és lojalitás, ezzel együtt csökkenthető a fluktuáció is adott szervezeten belül. Egy rendezett, kényelmes, ERGONÓMIAilag megfelelően kialakított munkahelyen dolgozni sokkal motiválóbb, mint ott, ahol az alapvető feltételek ugyan rendelkezésre állnak, de azok kaotikus halmazában soha nem kerülnek a dolgozók a FLOW állapotába, vagyis soha nem fogják tudni a maximumot kihozni önmagukból. Mi segítünk abban, hogy a munkatársak sokkal többször átéljék a flow-élményt és egyre AUTONÓMabbá váljanak. Emellett olyan módszereket-technikákat adunk át, mellyel bőségesen kiaknázható az emberi KREATIVITÁS, a legnagyobb és legfontosabb ÉRTÉK a vállalat számára. Ezen kreativitás aktivizálásával, a dolgozói ÖTLETEK minél szélesebb körben történő felhasználásával a vállalat ma még álmodni sem mer arról, hogy hova fejlődhet és milyen piaci előnyöket zsebelhet be a konkurenciával szemben. De ahogy mindent, ezt is lehet persze rosszul csinálni. Mi azonban ismerjük már azokat a buktatókat, amibe a vállalatok több mint 50%-a beleesik, amikor be akarja vezetni a lean-t és elindít egy elve kudarcra ítélt „INVOLVEMENT OF PERSONEL” kampányt. Ugye, az Ön cége nem fog beletartozni ebbe az 50%-ba?

Nem csak tanácsokat adnunk, elemzünk, fejlesztünk, de KÉPEZZÜK is a szakembereket, olyan alap-, haladó- és expert szintű lean tudásanyaggal, mellyel hosszútávon ők maguk is képesek lesznek kézben tartani és ésszerűen továbbfejleszteni saját folyamataikat.
A vezetőknek a lean tudás mellett pedig olyan alapvető pszichológiai és vezetői ismereteket is átadunk, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy hatékonyan tudjanak a csapattal és a csapatban működni, őket pedig, mint valódi vezető elismerjék és kövessék! Mert, hogy a lean egy „SZOCIO-TECHNIKAI RENDSZER”, mely az embert és a technológiát együttesen értelmezi. Mindkét oldalt folyamatosan fejlesztenünk kell a sikerhez és ez az, amivel a LeanCenter foglalkozik!

 

Díjazzunk a tudást!

Konferenciáinkon előadóink elismerésben részesülnek, sőt minden alkalommal odaítéljük a Legjobb előadónak járó díjat is, amiről közönségszavazatok alapján döntünk! Gyakran szervezünk szakmai versenyeket, ahol szintén értékeljük és jutalmazzuk a legjobb eredményeket elérő folyamatfejlesztő teameket. Hisszük és valljuk, hogy a tudás megosztása az egyeten út a folyamatos fejlődés irányában, ezért igyekszünk Tagjaink számára a legszélesebb spektrumon bemutatni és átadni tudásunkat, tapasztalatainkat. 

LeanCenter elismerések

 

Felsőoktatási szerepvállalásunk

Több hazai felsőoktatási intézményben tartunk előadásokat és szemináriumokat meghívott vendégelőadóként, ezen felül állandó szakdolgozat-bírálók vagyunk a szakterületünkön. Kiemelt partnerünk a veszprémi Pannon Egyetem. 

„A LeanCenter-el olyan a kapcsolatunk, aminél jobbat egy felsőoktatási intézmény nem kívánhat. Több éve tartanak nálunk szakmai előadásokat, a VSM-et kifejezetten ők tanítják. Az emberi erőforrás menedzsment képzésünkbe is besegítenek. Sok hallgatónk náluk szerezte meg első gyakorlati tapasztalatait. Nemcsak konzulensként, hanem másutt készült szak- és diplomadolgozatok bírálóiként is mindig számíthatunk rájuk. A Lean konferenciák révén pedig a közös szervezésekkel tudtuk és tudjuk előbbre vinni a szakma hazai ügyét."

Dr. Kovács Zoltán, dékán (Pannon Egyetem, Gazdaságtudományi Kar)

LeanCenter_PannonEgyetem

 Ahol már talákozhatott velünk (a teljesség igénye nélkül)

leancenter_media
 
 
 
 
 

Együttműködő partnerek

enviridis_alap

atk alap

isoforum alap

graphit alap

lean log alap

lean log alap

muszeroldal alap  

hungexpo alappal

logportal alap

mlbkt alap

autopro alap

 

tranzit alap

muszakiak alap

muszakimagazin alap

elas alap  
falcon vision alap gyartastrend alap mmt alap    

Adatok és kapcsolat

Cégadatok:

Adószám: 13835596-2-19
Cégjegyzék szám: 19-09-509156
Közép-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ Nyilvántartási száma: 19-0064-05
Adatkezelői nyilvántartási szám: NAIH-56429/2012
Felnőttképzési engedély szám: E-000202/2014

Címeink:

Központi Iroda: 8400 Ajka, Avar u. 23
Kirendeltség: 8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 15.
GPS pozíció: 47° 5'21.3"N, 17°54'55.6"E

Kapcsolat:

Telefon: +36-20/541-81-14   vagy   +36-20/331-37-23
e-mail: info@leancenter.hu

* A leancenter.hu védjegy oltalom alatt áll! Minden jog fenntartva!

Rólunk mondták

  • Több, mint egy éve lett szerződött partnerünk a LeanCenter. Eddigi tapasztalataink alapján azt állíthatom, hogy kifejezetten elégedettek vagyunk munkatársaik szakmai felkészültségével,  rugalmasságával és  problémamegoldási készségével. Igazi erősségük a mérnöki pozíciók betöltésében való közreműködés, amely esetünkben kiemelt fontossággal bír. Bármilyen problémával fordulhatunk hozzájuk, többnyire mindenre van ötletük, kreativitás terén sem szenved hiányt a csapatuk!

    LEGO Manufacturing kft – Polonkai Rita/HR koordinátor
  • Az én ismeretségem a LeanCenter-rel nem túl régre vezethető vissza. Az első benyomásom a Lean Est rendezvényükön történt, teljesen magával ragadott az a légkör, amit ott tapasztaltam és erről ők gondoskodtak, meggyőzött a közvetlenségük és a szakmai hozzáértésük. Elhatároztam, ha lesz rá lehetőségem a vállaltunknál lean oktatást szervezni azt mindenképpen velük szeretném véghezvinni. Az idén sikerült szervezni az ő közreműködésükkel egy „Lean menedzsment képzési program-5S alapismeretek” képzést és mondhatom a tőlük elvárt jó hangulatban, de magas szakmai színvonalon zajlott a képzés. Elégedett vagyok rugalmasságukkal és szakmai felkészültségükkel. A jövőben is igénybe fogjuk venni szolgáltatásaikat.

    Balluff kft. - Szűts Norbert

Itt vagyunk

LeanCenter - Működési hatékonyságfejlesztés, folyamatoptimalizálás, interim management, lean tanácsadás, lean képzés, LEAN és TPM audit

LeanCenter.hu - A LEAN szakma központja - © 2013-2017 AURUM Oktatási Központ kft. Minden jog fenntartva.

Lean képzések, amiben jók vagyunk:

Lean menedzsment, 5S, Shopfloor management, Lean office, Lean HR, Kaizen ismeretek, VSM - Értékáram elemzés, SMED - gyors átállások, TPM - Teljes körű hatékony Karbantartás, Lean alkalmazás, Lean navigáció, Lean akadémia, Lean manager, Kaizen moderátor, Kaizen manager, TPM manager, TPM szakértő / TPM expert, Kaizen szakértő / Kaizen expert, Lean szakértő / Lean Expert, Lean implementer, Lean navigátor, Lean auditor, Kaizen moderátor, Lean coach, Lean tanácsadó képzés, 5S alapismeretek, 5S koordinátor, Lean a logisztikában, Lean a minőségirányításban, Lean Green Belt, Lean Black Belt, Lean Six Sigma, Poka-yoke Hibamentes megoldások, Six Sigma Yellow Belt, Six Sigma Green Belt, Six Sigma Black Belt, Six Sigma White Belt, A3 problémamegoldás, Lean office,  Projekt menedzsment, Projekt menedzser, FMEA moderátor, FMEA – Hibamód és hatáselemzés, Ergonómia, Termelésprogramozás, termeléstervezés,  APQP - Minőségtervezés és Control Plan, PPAP - Termék jóváhagyási folyamat (Production Part Approval Process), SPC tréning , MSA - Mérőrendszerek kiértékelése (Measurement System Analysis),Global 8D - Problémamegoldó Training, Problémamegoldó technikák, DOE - Minőségjavító kísérlettervezés, Minőségfejlesztési eszközök, technikák - Seven Quality Tools, Vezetői motivációs tréning, Vezetői kommunikációs tréning, Kommunikációs tréning, Csapatépítő tréning,  Változásmenedzsment, Train the trainer (Trénerképzés), Supply Chain Management, HR Controlling, Hogyan építsünk csapatot?, Interjútechnikák, Asszertív kommunikáció és személyes hatékonyság, Nonverbális kommunikáció / Testbeszéd, Lean, Six Sigma, Folyamatmenedzsment, Kaizen menedzsment tréning, Motivációs képzés

Kapcsolódó kulcsszavak: Lean képzés, Lean Konferencia, Lean Tanácsadás, TQM, minőségmenedzsment, szervezetfejlesztés, folyamatmenedzsment, Balance Score Card, Poka-Yoke, JIT - Just in time, TPM, Six sigma, projektmenedzsment, teljesítménymenedzsment, lean enterprise, lean manufacturing, lean production, lean tools, lean szakmai, lean six, lean services, lean consumption, lean transformation, lean expo, adrenalean, lean est, lean, toyota, ford, Lean termelési rendszer, toyota termelési rendszer, tps, kanban, 5s, smed, poka yoke, jidoka, standard work, egysegesitett munka, berendezés hatékonyság, lean akadémia, működésfejlesztés, Lean,Six Sigma, Folyamatmenedzsment, Kaizen menedzsment tréning, kaizen, lean, TPS, TPM, lean fórum, jidoka, lean portál, lean elemek, lean cikk, lean publikáció, 5S, pareto, 8D, FMEA, SMED, OEE, toyota, lean vsm, value tream mapping, 7 waste, MUDA, MURI, MURA, folyamatos, fejlesztés, adatbázis, gyártósor, lean gyártócella, lean koncepció, gyártósor tervezés, lean cella, lean cell, lean production, flow, áramlás, érték, áram, value, stream, mapping, költség, csökkentés, optimalizálás, tanács, kapcsolat, Poka-Yoke, hülyebiztos, hogyan, módszer, mi a lean, karcsúsított termelés, rugalmas termelés, lean mérnök, lean szakértő, lean szakember, lean közösségi portal, halszálka, ishikawa, diagram, ishikawa diagram, ABC elemzés, lean company, lean gyártás, lean folyamatok, lean folyamat, lean filozófia, lean gondolkodás, lean gyártás, lean office, lean iroda, lean administration, kaizen mérnök, kaizen manager, lean mérnök, lean manager, six sigma ipari mérnök, SMART, OPF, one piece flow, folyamat, kanban kártya, kanban card, demand flow, flow, capacity, takt idő, ciklusidő, ütemidő, lean fejvadász, lean állás, six sigma black belt állás, leanes állás, lean expert állás, lean expert, lean manager, cip kaizen mérnök, lean szakmai közösség, lean szakma, lean fejvadász, lean koordinátor, tpm koordinátor, tpm vezető, lean design, lean line design, work cell, cell design, pull flow, push flow, flow production, húzó termelés, toló termelés, lean mérnök, lean, toyota, lean manufacturing, manufacturing, lean enterprise, lean production, lean business, production, lean production, mgmt, lean experts, lean tools, lean training, lean manufacturing, lean enterprise, production, sigma, training, management, program, lean healthcare, lean tools, lean consumption, lean six, lean training, lean thinking, lean management, sigma training, lean resources, lean administration, lean businesses, lean transformation, lean success, lean consultant, lean learning, lean trainers, lean cég, lean vállalat, lean principles, lean solutions, lean workshops, lean services, manufacturing lean, lean mfg, lean networks, system, lean termelés, lean iroda, lean eszközök, lean support, lean beruházás, lean támogatás, lean szakma, lean web, lean központ, lean enterprise, lean enterprises, lean magyar, magyar lean, lean manager, lean menedzser, lean gyártás, lean kompetenciák, lean kompetencia, lean leírás, lean szöveg, lean oktatás, lean tréning, lean magyarország, lean toyota, toyota módszer, lean tanácsadás, lean pályázat, lean cikk, tps cikk, tps publikáció, tps pdf, lean pdf, lean toyota, lean mérnök, kaizen leader, gemba leader, lean navigator, lean transformation, lean átalakulás, lean szervezet, lean competence, toyota way, lean thinking, lean szemléletmód, toyota rendszer, gyártás, Shigeo, Shingo, Ohno, Taichi, Sakitchi, interim, interim management, lean consulting, lean tanácsadó cégek, lean esettanulmány, lean tanácsadás, lean transformation, lean community, Lean, Lean Termelési Rendszer, TPS, Toyota Termelési Rendszer, Kanban, SMED, 5S, 6S, JIT, Lean production, Lean production system, Toyota production system, lean assessment center, lean ac, lean, kaiaku, kaisen, kan-ban, kaizen management, total management, total productive, total service management, flow kaizen, flow management, lean flow, lean tool, lean toolset, consulting consultancy, productive management,manufacturing lean, lean segédlet, manufacturing videos, lean képzési, lean sigma, lean képzések, lean abc, lean társadalom, lean egészségügy, lean munka, lean állás, lean menedzsment képzés, lean, GINOP, TÁMOP