A szakmai nap bemutatása

Csatlakozzon hozzánk és merüljön el a lean menedzsment, a digitalizáció és a lean szemléletű szervezetfejlesztés világában! Legyen részese egy inspiráló közösségnek, ahol a lean szemléletmód és módszertan iránt elkötelezett szakemberekkel oszthatja meg tapasztalatait. Ha érdekli a lean és a folyamatos fejlődés, csatlakozzon hozzánk ezen a különleges eseményen.

Miért érdemes részt venni:

🤝 Közösség és kapcsolatépítés: Csatlakozzon egy olyan közösséghez, ahol az elkötelezettség és a folyamatos fejlődés a mindennapok része. Építsen kapcsolatokat olyan szakemberekkel, akik hasonló célokat tűztek ki maguk elé és nyitottak a tapasztalataik megosztására.

🎙️ Inspiráló beszélgetések és tapasztalatmegosztás: Hallgassa meg azokat a szakértőket, akik már sokrétű tapasztalatokat szereztek a lean működésében, a sikerek és a kudarcok csiszolták eszközkészletüket és vezetői megközelítésüket. Inspirálódjon az életre szóló tanulságoktól és ossza meg saját eseteit. Felteheti kérdéseit másoknak, ötletek tucatjaival gazdagodhat a nap során.

🚀 Ismerje meg a mások által használt lean módszereket: A lean technikai eszközein túl olyan vezetési praktikákat, tippeket ismerhet meg, melyek segítenek a vállalat lean átalakulásának sikerében.

A Lean Mastermind nap eseményének a Tutti Élelmiszeripari Kft ad helyet Rábapatonán.

Az egész napos program fókusztémái:

  • A lean menedzsment oldala, hibák és sikertényezők. Tapasztalatok lean rendszerépítésről és újraindításról
  • A lean HR, lean office és a folyamat digitalizáció a HR területén

A tematika szerint témánként felvezető előadások, kerekasztal jellegű fórumbeszélgetések, tapasztalatcserék várják az érdkelődőket.

Amit kínálunk:

  • Benchmarking lehetőség
  • Sokszáz évnyi tapasztalat egy helyen
  • Kiváló saját példák, esettanulmányok, amelyek megváltoztathatják a szervezet működését
  • Közösségünk támogatása és a szakértőkkel való kapcsolatépítés lehetősége
  • Inspiráló beszélgetések és tapasztalatmegosztás a lean menedzsmentről

Csatlakozzon hozzánk és építsünk együtt olyan jövőt, ahol az innováció és a fejlődés mindannyiunk számára elérhetővé válik.

A Lean mastermind szakmai nap témavezetői

Lean mastermind LeanCenter

Kissné Sághegyi Katalin

MELECS EWS, HR vezető
Lean mastermind LeanCenter

Sámpár Zoltán

Corecomm SI, ügyvezető
Tömpe László LeanCenter

Tömpe László

LeanCenter, Senior lean tanácsadó, üzletágvezető

A szakmai nap tematikája nem irányul a személyes kompetenciák fejlesztésére, nem minősül képzésnek.

Az esemény időtartama: 8 óra

Maximális csoportlétszám: 15 fő.

A részvétel nem jár Tanúsítvány kiállításával.

Egymás alatt kérjük felsorolni a további résztvevők neveit!

Kérjen ajánlatot kihelyezett képzésre!

Kihelyezett formában igényelnék inkább a képzést?

Kérjük, töltse ki az alábbi képzés igénylő lapot!

Kinek ajánljuk?

Ez is érdekelheti!

Gyakori kérdések, válaszok

A képzés bemeneti feltétele: minimum középfokú végzettség

Ez a képzés online módon nem végezhető el, a tematika gyakorlati megközelítésű.

A képzés elvégzése munkakör betötésére nem jogosít. A képzés elvégzését a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által generált Tanúsítvány igazolja.

A képzésen a megengedett maximális hiányzás mértéke 10%. Ennél magasabb távollét esetén nem tudunk tanúsítványt kiálltani.

Részvételi feltételek:

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése megrendelésnek minősül. A szakmai napon való részvétel feltétele a teljes részvételi díj előzetes rendezése. A díj tartalmazza a fenti eseményen való részvételt, büfé bekészítést a szünetekben illetve az ebédet. A díj nem tartalmazza a szállás- és útiköltséget. Szállásáról minden résztvevő maga gondoskodik.

A csoportos kedvezmény minimum 3 fő, egyidejű jelentkezése esetén, azonos számlázási cím esetén érvényes.

A megadott e-mail címre a regisztrációt követően díjbekérőt küldünk. A részvételi díj beérkezését követően a választott számlázási módnak megfelelően juttatjuk el a számlát ugyancsak a regisztrációnál megadott e-mail címre. A számlát módosítani utólagosan nem áll módunkban!

A részvételt költségmentesen lemondani kizárólag írásban lehet (info@leancenter.hu e-mail címen), legkésőbb az eseményt megelőző 7 naptári napig. Hét naptári napon belüli lemondás vagy értesítés nélküli távolmaradás esetén a jelentkező köteles a teljes díjat megtéríteni. Akadályoztatás esetén írásban van mód a résztvevő személyének változtatására. A kedvezmények nem összevonhatók! A rendezvényen tanácsadó vállalkozások munkatársainak jelentkezését nem fogadjuk! A szakmai napokon a helyszínt biztosító vállalatok fenntartják a jogot, hogy a versenytársaiktól érkező jelentkezéseket felülbírálják! Az esemény időpontjának változtatásához való jogunkat fenntartjuk.

X