Csatlakozz Te is csapatunkhoz!

Rendelkezel már kellő tapasztalattal a lean menedzsment, a TPM és folyamatfejlesztés területén? Elgondolkodtál már azon, hogy a céges keretek közül kicsit kilépj a piacra és másoknak is megmutasd tudásod?

Ha bármely kérdésre “IGEN” a válasz, akkor jó helyen jársz nálunk. A LeanCenter folyamatosan keresi azon lean / TPM / Six Sigma / minőségirányítás / folyamatmérnökség / termelés menedzsment / logisztika / ipari mérnökség területén tapasztalatot szerzett kollégákat, vezetőket, akik trénerként, coachként vagy interim tanácsadóként rövid- közép és hosszú távú feladatokra vágynak.

Egyed Ildikó

Ügyvezető, business coach
Tömpe László LeanCenter

Tömpe László

Alapító, Senior LEAN / TPM tanácsadó, Címzetes egyetemi docens
Varga Szabolcs Péter LeanCenter

Varga Szabolcs Péter

Ipar 4.0 és energiagazdálkodási szakértő

Illyés Péter

Vezetői és lean tanácsadó, Six Sigma Black Belt

Bazan Norbert

Lean tanácsadó, business coach, Six Sigma Black Belt

Dr. Vizin Anita

Business coach, soft skill tréner

Hári Izabella

Lean / Six Sigma tanácsadó, oktató
Ferencia Balázs LeanCenter

Dr. Ferenczi Balázs

Logisztikai szakértő, oktató

Rólunk mondták ..

Magyar DigiLean Egyesület

Cégünk büszke alapító tagja az egyesületnek! A Magyar DigiLean Egyesület célja, hogy tudását, tapasztalatát megossza a piaci szereplőkkel, nyílt szakmai kommunikációt folytasson, megbízható szolgáltatásokkal, modern ipari megoldások bevezetésével, tanácsokkal és képzésekkel segítse a hazai vállalatokat. Tagjaink nyitottak az újabb kompetenciák gyűjtésére, új potenciális tagvállalatok bevonására, az egyesület által képviselt tudás magasabb szintre emelésére és megosztására.

X