MŰKÖDÉSI HATÉKONYSÁG-FEJLESZTÉS

Egy adott vállalat működési – vagy ha úgy tetszik értékteremtési – hatékonyságának fejlesztése mindig egy AUDITTAL indul. Ilyenkor részletesen elemezzük a vállalat értékteremtő folyamatait, a termelési tevékenységeket, a karbantartási eljárásokat, a minőségirányítás állapotát, de még a logisztikai folyamatokat is. Szolgáltató Ügyfeleink esetén az ilyen auditok a vevőszolgálattól a kiszállításig is terjedhetnek, ugyanolyan részletes elemzésen esik át a vállalat, mint termelő tevékenységet folytató Megbízóink esetében, függetlenül attól, hogy szolgáltató környezetben az egyes operatív tevékenységek jellege más és más.

Az audit kimeneteként egy beszámoló formájában elkészítjük és bemutatjuk a vállalat „fényképét”, rámutatva az erősségekre és a gyengeségekre egyaránt. Részletes AKCIÓTERVET adunk át a vállalat vezetése számára, melyre építve az általános értékteremtési hatékonyság fejleszthető és stabilan fenntartható lesz.

Tanácsadó kollégáink több, mint 25 éves tapasztalatára építve segítjük az akciótervben meghatározott és elfogadott lépések megtételét. Szükség esetén képzésekkel, coachinggal TÁMOGATJUK a szervezetet a hatékonyabb működés elérése érdekében.

LÁTSZAT INTÉZKEDÉSEK HELYETT VALÓS, MÉRHETŐ EREDMÉNYEKET PRODUKÁLUNK!

MAGABIZTOSAN ÉS FELELŐSSÉGET VÁLLALVA VEZETJÜK AZ ÚTON A MEGBÍZÓ SZERVEZETÉT!

Szívesen megyünk bele a részletekbe és alkotunk olyan integrált és összetett rendszereket a siker érdekében, melyek nem tisztán lean, de TPM, Six Sigma, PMI és Prince2 alapokon nyugszanak. Szilárdan hisszük, hogy nem létezik elszigetelt folyamatmenedzsment. Ehelyett logikus és koherens vállalatirányításban gondolkodunk, amely vállalatirányítás a szükséges tudást, eszközt, módszert (Six Sigma, PMI, ITIL, stb.) hatékonyan kiválasztja és alkalmazza céljai elérésének érdekében.

Lean TPM audit LeanCenter

Munkánk eredményeként többek között ..

  • csökken a vállalat vesztesége, működési költsége,
  • javul a beszállítókkal való együttműködés,
  • optimálizált folyamatokkal és alacsonyabb készletekkel dolgozhat a Megbízónk,
  • hatékonyabb és rugalmasabb a vállalat karbantartási rendszere,
  • javul a vállalat szervezeti együttműködése,
  • tiszta és világos folyamatok kerülnek meghatározásra, egyértelmű felelőségi határokkal,
  • az alkalmazott lean módszertani elemek szakmailag megalapozottan és helyen, az elérni kívánt célt szolgálva kerülnek bevezetésre,
  • stabil lean kultúra épül, mindenki számára egyértelmű elméleti alapokon,
  • optimális layout elrendezés és belső logisztikai rend alakul ki,
  • vállalati sztenderdek kerülnek kialakításra és bevezetésre.

Tanácsadói támogatásra van szüksége?

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és szakértő kollégák hamarosan felkeresi Önt!

Fókusz területek

Rólunk mondták ..

X