Képzésünk bemutatása

Ha lean szakemberként szeretnél fejlődni, és megtanulni, hogyan tudod hatékonyan kiválasztani a fejlesztendő folyamatokat, mérhetővé tenni a változásokat és elfogadtatni a lean projekteket a menedzsmenttel, akkor ez a képzés neked szól!

De mi teszi ezt a képzést különlegessé?

Először is, tapasztalatainkra és gyakorlati esettanulmányokra építve támogatunk a lean projektek kezdeti szakaszában. Megosztjuk veled azokat az értékes tapasztalatokat, amelyeket a projektjeink indulásakor és a folyamatok kiválasztásánál szerzett csapatunk. Elmondjuk, hogy milyen tényezők segítik a projektek sikeres elindítását, és melyek azok, amelyekkel érdemes óvatosnak lenni.

A menedzsment számára pedig különösen fontos, hogy megértse, hogyan segítheti elő a lean projektek sikeres bevezetését és végrehajtását. Ezáltal javíthatják a vállalat hatékonyságát, csökkenthetik a költségeket és növelhetik a versenyképességet. Azáltal, hogy a lean szakemberek megtanulják, hogyan válasszák ki a fejlesztendő folyamatokat, és hogyan mérhetővé tegyék a változásokat, a menedzsment képes lesz meglátni az üzleti eredményeket és az eredményes lean projektek nyújtotta előnyöket.

Ezenkívül a képzés során részletesen megvizsgáljuk, hogyan kapcsolódnak a lean projektek a vállalati célokhoz, és hogyan befolyásolják a főbb KPI-kat. A menedzsment számára ezek az információk rendkívül értékesek, mert segítenek megérteni, hogyan járulnak hozzá a lean projektek a vállalat eredményességéhez és fenntarthatóságához.

Emellett a képzés olyan kulcsfontosságú témákkal foglalkozik, mint a vezetői támogatás megszerzése a projektek kezdetén, a folyamatos monitorozás és a rendszeres kommunikáció jelentősége. A menedzsment számára fontos, hogy támogassák a lean projektek bevezetését és fejlődését, és ezek a témák segítenek megérteni, hogyan lehet hatékonyan irányítani és támogatni ezeket a projekteket.

Gyere és csatlakozz hozzánk a „Add el a lean projekted” képzésen, és lépj egy új szintre a lean szakemberek közösségében! Fedezd fel, hogyan tudod a menedzsmenttel közösen megvalósítani a hatékony lean projekteket, amelyek hozzájárulnak a vállalat sikeréhez.

A képzésben résztvevők  ..

  • ismerik a lean fejlesztési projektek kiválasztásának szempontjait,
  • képesek mérhetővé tenni a lean projektekkel elérhető változásokat,
  • képesek a menedzsment számára előkészíteni a döntési folyamatot.

A képzés időtartama 1 nap (8 tanóra)

Maximális csoportlétszám: 15 fő.

Képzés módszerei: trénerek bevonásával, gyakorlati példákon, esettanulmányokon és különféle csoportos és egyéni szituációs játékokon keresztül az elméleti anyag minél pontosabb átadása.

A képzés elvégzését a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által generált Tanúsítvány igazolja.

Jelentkezési lap

Amennyiben szeretne részt venni a fenti, nyílt formában meghirdetett képzésen, kérjük töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot!
Egymás alatt kérjük felsorolni a további résztvevők neveit!

Kérjen ajánlatot kihelyezett képzésre!

Kihelyezett formában igényelnék inkább a képzést?

Kérjük, töltse ki az alábbi képzés igénylő lapot!

Kinek ajánljuk?

Ez is érdekelheti!

Gyakori kérdések, válaszok

A képzés bemeneti feltétele: minimum középfokú végzettség

Ez a képzés online módon nem végezhető el, a tematika gyakorlati megközelítésű.

A képzés elvégzése munkakör betötésére nem jogosít. A képzés elvégzését a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által generált Tanúsítvány igazolja.

A képzésen a megengedett maximális hiányzás mértéke 10%. Ennél magasabb távollét esetén nem tudunk tanúsítványt kiálltani.

Részvételi feltételek:

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése megrendelésnek minősül. A szakmai napon való részvétel feltétele a teljes részvételi díj előzetes rendezése. A díj tartalmazza a fenti eseményen való részvételt, büfé bekészítést a szünetekben. A díj nem tartalmazza a szállás- és útiköltséget valamint az önköltséges menü-ebédet. Szállásáról minden résztvevő maga gondoskodik.

A csoportos kedvezmény minimum 3 fő, egyidejű jelentkezése esetén, azonos számlázási cím esetén érvényes.

A megadott e-mail címre a regisztrációt követően díjbekérőt küldünk. A részvételi díj beérkezését követően a választott számlázási módnak megfelelően juttatjuk el a számlát ugyancsak a regisztrációnál megadott e-mail címre. A számlát módosítani utólagosan nem áll módunkban!

A részvételt költségmentesen lemondani kizárólag írásban lehet (info@leancenter.hu e-mail címen), legkésőbb az eseményt megelőző 7 naptári napig. Hét naptári napon belüli lemondás vagy értesítés nélküli távolmaradás esetén a jelentkező köteles a teljes díjat megtéríteni. Akadályoztatás esetén írásban van mód a résztvevő személyének változtatására. A kedvezmények nem összevonhatók! A rendezvényen tanácsadó vállalkozások munkatársainak jelentkezését nem fogadjuk! A szakmai napokon a helyszínt biztosító vállalatok fenntartják a jogot, hogy a versenytársaiktól érkező jelentkezéseket felülbírálják! Az esemény időpontjának változtatásához való jogunkat fenntartjuk.

X