Képzésünk bemutatása

A konfliktusok rendkívüli módon megnehezítik az együttműködést a munkafolyamatok során, hosszútávon pedig a motivációt is alááshatják. A tréningen a résztvevők átfogó képet kaphatnak arról, hogy hogyan, milyen nyílt és rejtett okokból keletkezhetnek a konfliktusaink, hogyan előzhetik meg illetve kezelhetik őket a legeredményesebben. Önkitöltős teszt segítségével feltérképezhetik saját konfliktuskezelési stílusukat és gyakorolhatják a más típusokkal való kommunikációt és érdekegyeztetést, hogy a mindennapi életben rutinosan reagáljanak a feszítő helyzetekben. Konkrét munkahelyi példákon keresztül kipróbálhatják magukat egy-egy problémamegoldó beszélgetés levezetésében, és a saját bőrükön érezhetik annak erőteljes hatását a konfliktus konstruktív feloldásában.

A képzés tematikája:

• A konfliktusokhoz fűződő személyes viszonyunk feltérképezése
• A különböző konfliktus típusok és megoldásaik (különös hangsúllyal a személyi és teljesítmény alapú konfliktusokra)
• A konfliktusok lehetőségei, esélyei, nyereségei a munka világában
• Destruktív és konstruktív megoldások konfliktusok esetén
• Konfliktuskezelési stílusok jellegzetességei, előnyei, hátrányai
• A saját és a konfliktuspartner stílusának beazonosítása, teszt kiértékelése
• Konfliktus menedzsment a stílusok tükrében
• Konfliktus megelőző és feloldó technikák a konfliktusok előtt, alatt és után
• Egy hatékony és asszertív problémamegoldó beszélgetés kezdeményezése (technikák és modell)
• Konkrét munkahelyi példa feldolgozása csoportosan, modellszerű cselekvési opciók gyakorlása

A képzésben résztvevő képes ..

  • felismerni az együttműködés várható gyenge pontjait,
  • megelőzni a kialakuló konfliktusheyzeteket,
  • kezelni a konfliktusok megoldását,
  • együttműködés kialakítására a csoporton belül.

A képzés időtartama 2 nap (16 tanóra)

Maximális csoportlétszám: 15 fő.

Képzés módszerei: trénerek bevonásával, gyakorlati példákon, esettanulmányokon és különféle csoportos és egyéni szituációs játékokon keresztül az elméleti anyag minél pontosabb átadása.

A képzés elvégzését a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által generált Tanúsítvány igazolja.

Jelentkezési lap

Amennyiben szeretne részt venni a fenti, nyílt formában meghirdetett képzésen, kérjük töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot! A "Regisztrálok!" gombra kattintva az adatait beküldi. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a folyamat nem indul meg, kérjük próbálja ismét Chrome böngészővel vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@leancenter.hu címen!
Egymás alatt kérjük felsorolni a további résztvevők neveit!
RegisztrációA "Regisztrálok!" gombra kattintva az adatait beküldi. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a folyamat nem indul meg, kérjük próbálja ismét Chrome böngészővel vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@leancenter.hu címen!

Kérjen ajánlatot kihelyezett képzésre!

Kihelyezett formában igényelnék inkább a képzést?

Kérjük, töltse ki az alábbi képzés igénylő lapot!

Kinek ajánljuk?

Ez is érdekelheti!

Gyakori kérdések, válaszok

A képzés bemeneti feltétele: minimum középfokú végzettség

Ez a képzés online módon nem végezhető el, a tematika gyakorlati megközelítésű.

A képzés elvégzése munkakör betötésére nem jogosít. A képzés elvégzését a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által generált Tanúsítvány igazolja.

A képzésen a megengedett maximális hiányzás mértéke 10%. Ennél magasabb távollét esetén nem tudunk tanúsítványt kiálltani.

Részvételi feltételek:

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése megrendelésnek minősül. A szakmai napon való részvétel feltétele a teljes részvételi díj előzetes rendezése. A díj tartalmazza a fenti eseményen való részvételt, büfé bekészítést a szünetekben. A díj nem tartalmazza a szállás- és útiköltséget valamint az önköltséges menü-ebédet. Szállásáról minden résztvevő maga gondoskodik.

A csoportos kedvezmény minimum 3 fő, egyidejű jelentkezése esetén, azonos számlázási cím esetén érvényes.

A megadott e-mail címre a regisztrációt követően díjbekérőt küldünk. A részvételi díj beérkezését követően a választott számlázási módnak megfelelően juttatjuk el a számlát ugyancsak a regisztrációnál megadott e-mail címre. A számlát módosítani utólagosan nem áll módunkban!

A részvételt költségmentesen lemondani kizárólag írásban lehet (info@leancenter.hu e-mail címen), legkésőbb az eseményt megelőző 7 naptári napig. Hét naptári napon belüli lemondás vagy értesítés nélküli távolmaradás esetén a jelentkező köteles a teljes díjat megtéríteni. Akadályoztatás esetén írásban van mód a résztvevő személyének változtatására. A kedvezmények nem összevonhatók! A rendezvényen tanácsadó vállalkozások munkatársainak jelentkezését nem fogadjuk! A szakmai napokon a helyszínt biztosító vállalatok fenntartják a jogot, hogy a versenytársaiktól érkező jelentkezéseket felülbírálják! Az esemény időpontjának változtatásához való jogunkat fenntartjuk.

X