Képzésünk bemutatása

Amikor az időről beszélünk, általában azt említjük meg, hogy nincs elég, és a munkafolyamatok között lavírozva sokszor érezzük úgy, hogy folyamatos „tűzoltásban” vagyunk. Nem jut elég idő a minőségi munkára, és két feladat között a levegővételre.

A tréningen a résztvevők megismerhetik az időhöz fűződő személyes viszonyukat, megtanulják megválasztani a megfelelő pillanatot az erőfeszítéseik optimalizálásához, képesek lesznek tudatosan rangsorolni a feladataikat és prioritásokban gondolkodni. Konkrét példákon és esettanulmányokon keresztül sajátíthatják el azt a szemléletmódot, amellyel az időrablókat kiiktatva a rendelkezésükre álló munkaidőt a maximális energiahatékonysággal tölthetik ki.

A képzés tematikája:

  • A siker kulisszái – hol úszik el az idő? – vezetői dilemmák
  • A stressz és az időgazdálkodás kapcsolata
  • Pozitív és negatív halogatás, a mögöttes okok feltárása
  • Időrablók „katalógusa”
  • Priorizálási aranyszabályok
  • Az 5 leghatékonyabb időgazdálkodási stratégia
  • Fókusztartás, koncentrálás módjai

A képzésben résztvevő képes ..

  • a feladatainak priorizálására,
  • a nyitott pontok és feladatok követésére,
  • az önálló időgazdálkodásra.

A képzés időtartama 1 nap (8 tanóra)

Maximális csoportlétszám: 15 fő.

Képzés módszerei: trénerek bevonásával, gyakorlati példákon, esettanulmányokon és különféle csoportos és egyéni szituációs játékokon keresztül az elméleti anyag minél pontosabb átadása.

A képzés elvégzését a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által generált Tanúsítvány igazolja.

Jelentkezési lap

Amennyiben szeretne részt venni a fenti, nyílt formában meghirdetett képzésen, kérjük töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot!
Egymás alatt kérjük felsorolni a további résztvevők neveit!

Kérjen ajánlatot kihelyezett képzésre!

Kihelyezett formában igényelnék inkább a képzést?

Kérjük, töltse ki az alábbi képzés igénylő lapot!

Kinek ajánljuk?

Ez is érdekelheti!

Gyakori kérdések, válaszok

A képzés bemeneti feltétele: minimum középfokú végzettség

Ez a képzés online módon nem végezhető el, a tematika gyakorlati megközelítésű.

A képzés elvégzése munkakör betötésére nem jogosít. A képzés elvégzését a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által generált Tanúsítvány igazolja.

A képzésen a megengedett maximális hiányzás mértéke 10%. Ennél magasabb távollét esetén nem tudunk tanúsítványt kiálltani.

Részvételi feltételek:

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése megrendelésnek minősül. A szakmai napon való részvétel feltétele a teljes részvételi díj előzetes rendezése. A díj tartalmazza a fenti eseményen való részvételt, büfé bekészítést a szünetekben. A díj nem tartalmazza a szállás- és útiköltséget valamint az önköltséges menü-ebédet. Szállásáról minden résztvevő maga gondoskodik.

A csoportos kedvezmény minimum 3 fő, egyidejű jelentkezése esetén, azonos számlázási cím esetén érvényes.

A megadott e-mail címre a regisztrációt követően díjbekérőt küldünk. A részvételi díj beérkezését követően a választott számlázási módnak megfelelően juttatjuk el a számlát ugyancsak a regisztrációnál megadott e-mail címre. A számlát módosítani utólagosan nem áll módunkban!

A részvételt költségmentesen lemondani kizárólag írásban lehet (info@leancenter.hu e-mail címen), legkésőbb az eseményt megelőző 7 naptári napig. Hét naptári napon belüli lemondás vagy értesítés nélküli távolmaradás esetén a jelentkező köteles a teljes díjat megtéríteni. Akadályoztatás esetén írásban van mód a résztvevő személyének változtatására. A kedvezmények nem összevonhatók! A rendezvényen tanácsadó vállalkozások munkatársainak jelentkezését nem fogadjuk! A szakmai napokon a helyszínt biztosító vállalatok fenntartják a jogot, hogy a versenytársaiktól érkező jelentkezéseket felülbírálják! Az esemény időpontjának változtatásához való jogunkat fenntartjuk.

X