Képzésünk bemutatása

A stressz és a változásokkal való megküzdés az elmúlt években még inkább a mindennapjaink részévé vált, ezért elengedhetetlen, hogy ezek kezeléséhez hatékony és gyorsan alkalmazható eszközökkel vértezzük fel magunkat. A tréningen a résztvevők a mindennapok során gyakran előforduló stresszhelyzetekkel dolgoznak, a reziliens szemléletmód kialakításával megtanulják másként értékelni a szituációkat, kihozva belőlük a legoptimálisabb megoldásokat. A konkrét, a munkafolyamatok között is alkalmazható gyakorlatok nem csak az egyensúly megteremtését segíthetik elő, hanem a kiégés megelőzését is támogatják, valamint a motiváció megőrzésében is segítségül szolgálnak.

A képzés tematikai elemei

 • A stressz lényege, distressz – eustressz, stresszorok, a stresszspirál
 • Min múlik, mi lesz a stresszválasz?
 • Munkahelyi stresszfaktorok és örömforrások, magasabb rendű célok
 • A stressz napos oldala (reziliens személetmód kialakítása), a három szemüveg technikája
 • Energiaforrások, energiarablók, egyéni energiamérleg felállítása
 • Gyors és hatékony stresszkezelési eszközök a munkahelyi feladatok között
 • Érzelem- és impulzuskontroll módjai
 • Ideális egyensúlyunk, és az egyensúlyból kibillentő helyzetek, kezelésük metodikája
 • Egyéni erőforrások feltérképezése a nehéz helyzetekben kreatív eszközökkel
 • Helyzetfüggő megküzdési módok a gyakorlatban
 • Kontroll igény és a kontroll elengedése – mikor, mit, hogyan?
 • Eszközök a bizonytalanság kezeléséhez
 • Egyéni stresszprofil és öngondoskodási terv elkészítése a teszteredmény segítségével, a kiégés megelőzésére

A képzésben résztvevő ..

 • képes a munkahelyi stressz csillapítására,
 • képes felismeri azokat a helyzeteket az együttműködés során, melyek más kollégák számára okoznak feszültséget,
 • képes a feladatok által jelentkező nyomás elviselését kezelni.

A képzés időtartama 2 nap (16 tanóra)

Maximális csoportlétszám: 15 fő.

Képzés módszerei: trénerek bevonásával, gyakorlati példákon, esettanulmányokon és különféle csoportos és egyéni szituációs játékokon keresztül az elméleti anyag minél pontosabb átadása.

A képzés elvégzését a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által generált Tanúsítvány igazolja.

Jelentkezési lap

Amennyiben szeretne részt venni a fenti, nyílt formában meghirdetett képzésen, kérjük töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot! A "Regisztrálok!" gombra kattintva az adatait beküldi. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a folyamat nem indul meg, kérjük próbálja ismét Chrome böngészővel vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@leancenter.hu címen!
Egymás alatt kérjük felsorolni a további résztvevők neveit!
RegisztrációA "Regisztrálok!" gombra kattintva az adatait beküldi. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a folyamat nem indul meg, kérjük próbálja ismét Chrome böngészővel vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@leancenter.hu címen!

Kérjen ajánlatot kihelyezett képzésre!

Kihelyezett formában igényelnék inkább a képzést?

Kérjük, töltse ki az alábbi képzés igénylő lapot!

Kinek ajánljuk?

Ez is érdekelheti!

Gyakori kérdések, válaszok

A képzés bemeneti feltétele: minimum középfokú végzettség

Ez a képzés online módon nem végezhető el, a tematika gyakorlati megközelítésű.

A képzés elvégzése munkakör betötésére nem jogosít. A képzés elvégzését a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által generált Tanúsítvány igazolja.

A képzésen a megengedett maximális hiányzás mértéke 10%. Ennél magasabb távollét esetén nem tudunk tanúsítványt kiálltani.

Részvételi feltételek:

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése megrendelésnek minősül. A szakmai napon való részvétel feltétele a teljes részvételi díj előzetes rendezése. A díj tartalmazza a fenti eseményen való részvételt, büfé bekészítést a szünetekben. A díj nem tartalmazza a szállás- és útiköltséget valamint az önköltséges menü-ebédet. Szállásáról minden résztvevő maga gondoskodik.

A csoportos kedvezmény minimum 3 fő, egyidejű jelentkezése esetén, azonos számlázási cím esetén érvényes.

A megadott e-mail címre a regisztrációt követően díjbekérőt küldünk. A részvételi díj beérkezését követően a választott számlázási módnak megfelelően juttatjuk el a számlát ugyancsak a regisztrációnál megadott e-mail címre. A számlát módosítani utólagosan nem áll módunkban!

A részvételt költségmentesen lemondani kizárólag írásban lehet (info@leancenter.hu e-mail címen), legkésőbb az eseményt megelőző 7 naptári napig. Hét naptári napon belüli lemondás vagy értesítés nélküli távolmaradás esetén a jelentkező köteles a teljes díjat megtéríteni. Akadályoztatás esetén írásban van mód a résztvevő személyének változtatására. A kedvezmények nem összevonhatók! A rendezvényen tanácsadó vállalkozások munkatársainak jelentkezését nem fogadjuk! A szakmai napokon a helyszínt biztosító vállalatok fenntartják a jogot, hogy a versenytársaiktól érkező jelentkezéseket felülbírálják! Az esemény időpontjának változtatásához való jogunkat fenntartjuk.

X